Vinst igen


Det förlösande hällregnet kom igår kväll och varade hela natten.
Det har plaskat på fönsterblecket varje gång jag vaknat.

Förra veckan vann jag igen. Inte sex flaskor vin och inte 25 kronor på en trisslott, nej bättre upp. Jag vann en vandring med picknick i Rälla skogen. Jag var i början av sommaren på öland med några från verkstan och vi åt, besökte andra keramiker och hade jättetrevligt.

I Rälla stannade vi i en ny keramikbod som inte funnits där så länge. En trevlig tjej berättade om sin verksamhet och sa att vi gärna fick skriva upp oss på en lista där man sen kunde vinna nåt. Jag minns inte vad det var mer, men i förra veckan fick jag ett mejl att jag vunnit den här promenaden med tillhörande picknick.


Solen kommer alltid åter!

Så idag ska jag cykla till brofästet, ta cykelbussen över bron kl 13 och cykla upp till Rälla. Jag hoppas också hinna ta en sväng in till Karås där vi hade stugan för många år sen. Det är roligt att se hur området växer upp – och att vi slipper bo där i gyttret nu. *L*

Jag hade inte förutspått regn igår, så jag blev väldigt förvånad då det mörknade på och började regna på kvällen. Blev lite orolig för hur det skulle gå med det utlovade fortsatt fina vädret för min cykeltur idag. Men vad jag kan gissa nu ser det fint ut.

Anmaja

Foton idag från mina köksfönster en annan dag, regnbild mot väster och solbild mot norr.

7 comments
 1. Vilken vinst! Grattis!
  Skönt att slippa bo i gytter, absolut. Bodde tidigare i en by med tolv hushåll, usch!
  Amanda

 2. Jag önskar dig en underbar vandring med picknick! Det var en ovanlig vinst, en livsgivande sådan.
  kram

 3. Grattis!
  Vad kul. Ha en fin utfärd idag.
  Kram

 4. Hoppas regnet höll sig borta och att din dag blev allt du önskade. 🙂

 5. Grattis till vinsten, det blir trevligt!
  Får önska dig en fortsatt fin helg 🙂

 6. Grattis till din fina vinst.
  Det var ju trist med att ni har regn för vi har vackert väder med solsken och 21 grader.
  ha en härlig helg
  Kram INgrid

 7. TACK alla för att ni kikar in och skriver kommentarer. Det är så roligt varje gång! 🙂 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.