Simmar lugnt

Mina fiskar – låt dem följa muspekaren *L*
Själv orkar jag inte mer idag.

Blev nog matförgiftad i lördags kväll. Både min kompis o jag åt av samma sorts kräfstjärtar och båda har blivit dåliga i våra magar. Jag så dålig att jag fick gå hem från jobbet. Satt på toa och både frös och svettades. Nu är det bra och jag jobbar i morgon igen som vanligt. Men jag har varit helt utschasad hela dagen.

Anmaja

12 comments
 1. Matförgiftning är pest! Jag plus några arbetskamrater, jag tror vi var åtta stycken blev matförgiftade på en lunchrestaurang för några år sedan. Vi ringde både miljöförvaltningen och restaurangen. Gissa vad restaurangen erbjöd oss? Jo, fem gratis luncher!

 2. Aj då..!
  Stackare hoppas att du kryar på dej snabbt..
  Kram

 3. Oj! Min man blev också sjuk av sjödjur, tre gånger i följd. Då kom vi på att han blivit allergisk!
  Men det handlar det inte om här, för ni blev sjuka bägge. Hoppas du kryar på dig snabbt!
  Amanda

 4. Hugaligen. Krya på dig!
  kram Vipsan

 5. Det är hemskt att vara dålig i magen så jag hoppas du inte är långvarigt drabbad. Nu ser din blogg sådär konstig ut för mig igen. Uppstyckad liksom. Små gula (bloggfärgen) rektanglar här och där mot en mörkbrun bakgrund. Skicka kommentar står det på en smal remsa på andra sidan skärmen. Jag prövar att klicka på den nu.

 6. Inget inlägg idag…. hoppas att det inte är matförgiftningens fel….

 7. Glömde säga att jag gillar fiskarna mycket bättre än den äckliga spindeln 😉

 8. Tack till alla snälla kommentatorer och SMS:are som undrat hur jag mår! Jag mår bra, precis som vanligt och har jobbat idag. Har redigerat bilderna från helgen plus lite annat. Inlägg kommer innan midnatt. 😉
  Anmaja

 9. nu ser det så där konstigt ut här igen… ska snoka mig neråt iaf och läsa igen det jag inte hunnit med!

 10. ullisar, ja jag förstår att det ibland blir lite mystiskt. Vet inte vad jag ska göra åt det… 🙁
  Anmaja

 11. det ser ut precis som vanligt precis ovanför det här inlägget så det är nog nån kod i just det här som spökar!

 12. ullisar, kanske det blir konstig när jag lägger in YouTube-filmer? Ska fundera på om det har nåt samband.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.