Otaliga äro mina cykelturer

Otaliga är alla de cykelturer jag gjort, men nu känns det länge sen och det börjar spritta i benen efter en tur. Jag har inte cyklat nån längre sväng sen i söndags och då blev det ju ändå bara 783 meter innan punkan var ett faktum, så det var ju inte så långt precis.

Korten här över är från en annan dag, en annan vecka, en underbar cykeldag med Sommar i P1 i plopparna i öronen. Då ’slipper’ jag höra fåglarna på Kalmar Dämme där jag var när jag tog bilderna. Det är rätt vackert där ute, vid södra infarten, ja eller utfarten då, till/från Kalmar. Skulle förstås ha haft lite picknick med, men jag klev av cykeln och drack lite vatten och klättrade upp i ett av tornen innan jag cyklade vidare.

Jag var så trött både igår och i måndags efter att ha börjat jobba efter fyra fina veckors semester. I natt har jag dock sovit nästan mellan 00.00 och 08.00 så det känns som om jag är utsövd och pigg. Har varit o handlat och förberett en liten maträtt eller vad jag ska kalla det, lite plockig mat kanske. Mina goda vänner kommer och vi hoppas kunna sitta ute, annars får det väl bli inne. Jag har till och med röjt lite på morgonen! Tänka sig.

Jag ska bjuda på:
Grillad kyckling, ja jag köpte faktiskt en färdig.
Halloumistavar med backon lindad runt och stekt.
Pepparrotsmjukost i små skinkrullar
Isbergsallad
, paprika, majs
En sås, gjord i den lilla röda jag köpte för 600 spänn tidigare i år, av yoghurt, rödlök, avocado och röd kaviar.
Cashewnötter
Lite olika ostar
Pitabröd (inte för mig juuuee…) som jag hittade på NETTO i går.
Ja det kan väl duga va?

Anmaja

8 comments
 1. Tittar bara in för att säga hej och ha en trevlig kväll med dina vänner…

 2. Mums, spara en plats åt mig också! 😉

 3. Arvidsdottern, tackar detsamma för Dej i väst! KRAM!
  Vipsan, här finns plats för många. 🙂
  Anmaja

 4. Hej Annmaja ja det är fint därute vid Dämmet..men synd att man hör trafiken bara..det är ju rätt tjockt med trafik där om semestertiden.Gillar du tändstickan som står i rondellen en bit bort? Den är fin till jul i mörkret när det lyser om den.Visst finns det många härliga ställen att cykla på mitt ute spenaten kan man säga då skogsstigar som man kan cykla och plocka svamp vartefter dem..
  Inte så dumt det.Låter gott det du tänker bjuda på..

 5. Filifjonkan, nu blir jag lite nyfiken igen. 🙂 Bor du här i trakterna? Känner vi varann kanske? 😉 Världen är ju så liten – ibland.
  Jo jag hör till dem som gillar den där svarta stickan, både vinter o sommar.
  Anmaja

 6. Det gör inget att cykelturen gjordes en annan dag.
  Det är fina bilder du visar.
  Vilken middag det blir, mumsigt
  Kram Ingrid

 7. Låter jättegott!!!
  Fina bilder…
  Kram

 8. Ingrid o Garlica, tack för att ni tittar in och skriver. Visst är det kul att få kommentarer? Även om det tickar på i besöksräknaren är det kul att ’se’ vem som kikar in. 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.