Några ynka meter


Mina 29-kronors solläsglas, snygga va? *L*
(Om detta vore en kontaktannons, hur många svar skulle jag få?)

Jag tror jag fått värmeslag. Skulle ut och cykla som vanligt klockan ett, idag med Anders Lundin och Sommar i P1. Jag hade varit inne på enioro kartor och sett en bra rutt för denna söndag, min sista dag innan jobbet åter börjar i morgon efter fyra slappa veckor.

Men jag kom nyligen hem efter min lilla cykeltur, med betoning på LILLA. När jag kommit bort till Krusenstiernska, ca 783 meter hemifrån lät det plötsligt konstigt om cykeln, jag stannade och tittade. Hittade inget men det lät som en eker som kommit på avvägar. Vågade inte fortsätta cykla OM det nu var en eker som sprätte, men konstigt att jag inget såg. Då upptäckte jag att jag hade PUNKA!!! Skit ingen hit. Fy för fabian. Dj*klars dj*klar!

783 meter promenad hem. Sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt, sprätt HELA vägen hem.

VAD I HIMMELENS NAMN VAR DET och varför såg jag inget?

Hemma ställde jag mig på alla fyra med läsglasen på näsan. Dääär! En grej, såg ut som ett tio gånger förstorat GEM, uträtat och intryckt i mitt hjul! Undra inte på att luften gick ur – både hjul och mig.

Anmaja

9 comments
 1. Usch vilken otur att du skulle få punktering. Vet du hur man fixar det? Jag måste erkänna att jag inte skulle klara det men jag äger å andra sidan inte ens en cykel. Du ser lite farlig ut på bilden. Vete katten om jag skulle våga svara på en sån kontaktannons om jag var en liten karlslok, hihi.

 2. Arvidsdottern, he he he, ja jag är inte så farlig som jag ser ut. 😉 Jag kan fixa en punka, men gör det inte längre. Jag lämnar alltid in för det är så jättetråkigt att göra det. Dessutom på bakhjulet, ett nytt däck som jag precis innan semestern bytte, och då är det jobbigare. Kedjan och sånt vågar jag mig inte på. Ska lämna den i morgon efter jobbet.
  Anna

 3. Hej, ramlade in hos dig och läste länge.
  Jag kommer gärna tillbaka.
  Jag tycker du ser cool ut på bilden. Lite cooltufffarlig.. 😉
  Ha en underbar dag!
  Vipsan

 4. Hej Vipsan, välkommen hit!
  Kul att du har läst länge här och gillar min colltufffarliga stil på fotot! 😉
  Jag försökte gå in på din sida men först hade du glömt ett snedstreck i din adress så det satte jag dit och sen leder länken till en mer än tre år gammal sida?
  Anmaja

 5. Dina inspektionsglasögon är gôrflådiga, rockar fett på näsan! Förstår dig fullständigt, luften skulle gått ur mig också!
  Önskar oss båda lycka till med första-dagen-på-jobbet-efter-semestern!
  Kram
  H

 6. Nä, fy bubblan vad trist!
  Kram

 7. Hej, vacker som en sommardag…. Men som min man säger om jag gör något dumt…man kan inte få all både skönhet och visdom…… ha ha. tack för dina rara ord om bloggen och jag håller mina tummar i dragningen… Tillvaratadej och välkommen igen… gillar dina tankar och berättelser… hade förästen en kompis åsa som tävlade i järnmannen….

 8. Du ser häftig ut i dina solglasögon.
  Tråkigt med punka på din cykel, jag hade inte klarat av att laga det själv, du är duktig som kan greja en sådan sak.
  Kram Ingrid

 9. Tankemosaik – Tack, första-dagen-på-jobbet-efter-semestern har gått bra förutom att jag bara sov tre timmar och varit urtrött sen jag kom hem. Hoppas det gått bra för dej också?

  Garlica – Ja fy bubblan!

  Jeanette – Tack för dina ord och att du kikade in här också till mig! Jag vinner gärna!

  Ingrid – Jag börjar vänja mig vid de där stora glasen nu, bra att jag ser häftig ut dessutom. Hi hi hi. Cykeln är inlämnad!

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.