3,4 mil


Göteborgsk pippi

Idag har jag haft en underbar dag, 34 km på cykeln och hos Emmadottern med man och barn. Lite oredig blåst på väg dit, men jag stannade, drack vatten och fotograferade lite under vägen. Lyckades skicka några MMS till Twitxr också. Min skitmobil är ju en billigare variant och tar inte särskilt bra bilder, men det funkade i alla fall. Fast bilden på Lussekatt som jag tog innan jag åkte kom inte iväg förrän den på motorvägen gick iväg. Så de kom i fel ordning. Men värre saker har hänt.

Nu ska jag hjälpa doteran, akut, så det blir att avrunda detta lilla inlägg med häj häj, jag återkommer!

Anmaja

6 comments
 1. En sån fin pippi!
  Det var duktigt cyklat…
  Ha det så fint!

 2. TACK Garlica! 😉
  Anmaja

 3. Vilken vacker röd fågel! En sån har jag aldrig sett förut vad jag kan minnas. Ha en fin dag!

 4. Arvidsdottern, nej den är nog inte så vanlig. Vacker som bara den var den. ’Min’ färg dessutom! 😉
  Anna

 5. Det var en vacker fågel. vad du är duktig på din cykel.
  Kram Ingrid

 6. Ingrid, ja jag gillar att hoja runt, funderar på något cykellopp nästa år. 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.