Min *lilla kusin C*


Ett vattenfall i djungeln på Universea i Göteborg

Idag fyller min ’lilla kusin’ år. Jag har mejlat och grattat och fick svar ganska omgående. Jag blev så glad. Hon är ju inte min riktiga kusin eftersom det var hennes pappa som var min kusin. Men jag var så ung i kusinskaran, den yngsta förresten, och hans barn var bara lite yngre än jag. Så jag började kalla henne så redan då jag var i tonåren och hon bara var en pigg liten tjejskrutta.

Att C skrev blev jag glad över som sagt och särskilt för att hon skrev att hon läser min blogg då och då. Det är alltid kul att veta vem som är här och kikar då jag ibland har 60 läsare per dag och ibland ännu fler.

Så nu vill och kan jag säga ett stort
GRATTIS
till min lilla kusin C
Hipp hipp HURRAAA!

Anmaja

2 comments
  1. Fin bild från djungeln i Göteborg.
    Man kan nästan känna hur det stänker vatten.
    Kram Ingrid

  2. Ingrid, ja det är fint där! 🙂
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.