Femtioårsfest

Varför var alla femtioåringar så gamla när jag var barn – varför är de så unga idag? är det jag som förändrat synen på vem som är gammal och vem som är ung?

Var på kalas igår, en gammal och jättegod vän (ja det är du verkligen, både gammal och god – som vän!), fyllde femtio och hon bjöd ihop ett härligt gäng och kvällen var härlig och maten likaså. Maten var hemmafixad av hennes man, mums som vanligt från det hushållet.

När jag själv fyllde femtio, för drygt nio år sen, var det ett par ’killar’ på festen som sa att det var första kalaset som de var på där det var en av deras kompisar som fyllde femtio. Innan hade de bara varit på föräldrarnas vänners femtioårskals. Nu blir det sextio för mig nästa år och jag antar att de kommer att säga lika dant?

Dagens bilder från en cykeltur i omgivningarna, en halvmulen och jätteskön dag.

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.