En Björn

En Björn, tillägnad min goa vän Arvidsdottern, eftersom hans böcker är så bra enligt henne. Och jag har inte kommit till skott och lånat nån för att testa om vi tycker lika. Men när Sommar i P1 är slut börjar jag lyssna på böcker igen och då bär det iväg till biblan för att se vad de har i ljudbokshyllorna.

Varför blir man lite glad, lite pirrig och lycklig när man ser en kändis på stan? Säg det. Jag kunde inte låta bli att stanna till och ta ett foto. Han såg så trevlig och lite smårar ut.

Anmaja

3 comments
  1. Vad kul att du fick fotografera Björn Hellberg. Tack för tillägnan!
    Hans böcker är ju både spännande och bra. Speciellt tycker jag om dem som handlar om kommissarie Sten Wall så de böckerna tycker jag du ska spana efter, eller jag menar förstås cd-skivorna. Jag är rätt säker på att du också kommer gilla honom. Javisst ser han mysig ut, författaren. Du måste titta på det här där han får ett skrattanfall i På spåret. Det är obetalbart!

  2. Arvidsdottern, ja jag ska kolla upp honom. Det där klippet tror jag jag har sett innan. Det är ju egentligen inte vitsen i sig som de skrattar åt, men sen kan de inte sluta. Jag började också att skratta åt deras skratt, särskilt Björns, det låter så kul.
    Anna

  3. han ÄR väldigt trevlig! jag har träffat honom både på Bokmässa i Göteborg och på bal i Lund, båda gångerna var han ett skolexempel av härlig humor och vänliga kommentarer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.