Att cykla i omgivningarna


Mot söder och sen ut på Boholmarna

Du som följer mig i bloggen eller känner mig mer personligen vet att jag cyklar mycket. Bara trevliga små promenadcyklingar, inga tävlingar eller lopp om jag kan undvika. Fast när jag hade en dryg mil till jobbet då jag bodde en bit utanför stan kunde jag ta sikte på någon framför mig och tänka att den personen skall jag om. Trampade på lite extra och precis innan jag körde om tog jag några djupa andetag, ordnade anletsdragen och trampade lite lojt förbi.


Samma kort som under, men stående

Sen gällde det ju förstås att inte tappa farten och att fortsätta trampa på som en tok för att inte bli omkörd av den jag just kämpat mig förbi. Det där var en bra övning för både kondition och självförtroende, särskilt om det var en yngre person av motsatt kön.


En annan dag söderut mot Hossmo och svänga av mot Smedby

Om det är varmt så svalkar det skönt att cykla och är det lite kallt så blir jag ju lite varm på kuppen, men då kan det ibland behövas kompletteras med vantar och halsduk. Dock inte på sommaren om den är så varm som nu. För visst har vi väl haft en rätt varm och skön sommar. Jag känner mig helnöjd – om jag räknar bort Göteborg (endast vädermässigt!) alltså.


En liten trevlig postlådeplats

Blev lite besviken då jag vaknade idag och känner mig friskare, kryare och mer utvilad än de senaste morgnarna – då jag hör hur det faller regndroppar på fönsterblecket! Tre sjukdagar med sol utanför och så den dag jag känner att jag kan ’gå upp’ och fräscha till mig lite, ja då regnar det.


Utmed ytterligare en cykelväg…

Ingen idé att hänga läpp, det regnade ju bara en skvätt innan solen åter försöker titta fram.

Pssst, vilket kort var bäst? Det stående eller liggande, på samma vy?

Anmaja

10 comments
 1. Vad flitig du är på cykel, jag är bilburen, äger inte ens en cykel. Min motion är dans.
  Jahg tycker att kortet du tagit stående är bäst, klarast i färgerna också, mer djup.

  Ha en bra kväll

 2. Tack E-K, då tycker vi lika. 🙂 Och förrutom att cykla så dansar jag också för motion!
  A

 3. Jag tycker det liggande fotot är det absolut vackraste. Det är min favorit av de bilder du visar idag. Jag tycker bilden har en sån känsla av vemod. Det framgår inte lika tydligt på den stående bilden, tycker jag.

 4. Arvidsdottern, ja där ser man, det finns olika vinklar! Tack för svaret min vän! 🙂
  A

 5. Det liggande kortet är på min gräsrotsnivå, alltså bäst! Du är en äkta cykelfantast och jag beundrar din framfart.

 6. Bella – ja där en till som gillar det. Vad jag egentligen ville visa är att ett kort blir så mycket bättre om man ibland vänder kameran. En del tänker inte på det, men ni är ju några som gillar ju det liggande bäst. 😉
  A

 7. Skönt med en cykeltur och man kommer så nära naturen.
  Jag gillar den stående bäst, varmare färger.
  Kram Ingrid

 8. Ingrid – Se där en till som tycker som jag, vi är tre mot två tror jag?
  A

 9. Underbara sommarfoton! Om det kan vara någon tröst så tror jag det regnat mer här i väst… 😉

 10. Tankemosaik – TACK! 🙂
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.