En bättre dag


Ringlad från mitten ungefär

Mår bättre idag och har redigerat mina senaste foton, men nu har jag suttit med det så länge att jag blivit trött. Orkar inte lägga in som jag brukar på Photobucket och länka därifrån. Därför visar jag dessa gamla foton från i våras. Det är en jättestor kruka/ampel som Emmadoteran med man ska få. Men jag har inte glaserat den än.


Uppochner – som en jätteluva!

Som sagt är jag bättre och därför tror jag varken det är svininfluensa eller fågelinfluensa. Den senare förresten är det ingen som har längre va? Lite ute? Detaljerad rapport; Inget rinnande från näsa och ögon, däremot en tjock otäck hosta som jag inte går in närmare på hur den ser ut och yttrar sig.

Anmaja

4 comments
  1. Skönt att det går åt rätt håll..

  2. Vad fina saker du gör av leran! Skönt att du känner dig bättre. Du är snart som ny igen! 😉

  3. Vad bra att du känner dig lite bättre nu då.
    Fina saker du skapar av leran.
    Ha en fin dag 🙂

  4. Tack, tack! Roligt att höra. 🙂
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.