Hur kan man bli så fuuul?


Där smet Knuttis undan
Hemma hos min kära väninna med den fina trädgården

Ja inte för att jag är en sån skönhet i vanliga fall, men när jag nu dragit på mig en DUNDERFöRKYLNING ser jag inte kloook ut! Rödsvullen i hela fejset. Runt både ögon och näsa, fast jag smörjer och smörjer efter snytningarna. Huvet dunkar, dunkar, dunkar och jag fortsätter knaprar magnecyl. Har pratat ett par gånger i telefon men orkar inte så länge, det blir som RUNDGåNG inne under håret. Konstig känsla och hörseln verkar vara nedsatt, jag hör knappt tangentnedslagen nu, men de låter ju förstås inte så mycket i sig, men det känns som om jag har huvet i en bubbla.

Bilderna som jag tänkt redigera har jag bara tänkt på, inte gjort nåt åt än, fast jag så gärna vill, men jag orkar inte. Slut i hela kroppen, inget kul när solen lockar utanför. Knappas skönt att vara ute i värmen när näsan oavbrutet rinner. Halsen SVIDER och hostan ligger och lurar, men jag ökar upp mina inhalationer för att inte gå ner mig i astman. Jag har ju mindre än minsta möjliga dos normalt sett, men nu fyrdubblar jag den. är så dj*drans rädd att få ett anfall, de har ju flygit på så snabbt de jag fått tidigare, men nu har jag lärt mig självbehandling av min kronsika lungsjukdom.

Anmaja

8 comments
 1. Ta det lugnt idag och ta bara hand om dig så ska du se att du blir bättre till imorgon.
  Kram Ingrid

 2. Aj då…!
  Då får du pyssla om dej själv och så krya på dej..
  Kram

 3. Uschans vilket elände. Jag kan bara hoppas att det snart drar förbi. Att det är en sån där kortvarig plåga. Var rädd om dig!

 4. Ja tack, om ni bara visste hur LUNGT jag tar det – jag ORKAR inget! Näsan rinner HELA TIDEN! Tack för er omtanke! Tack, tack. 🙁 😉
  Anmaja

 5. Stackare!
  Det brukar ju som tur är vara över på en vecka. Ta det lugnt och sköt om dig!!!
  Kram (väldigt på distans vill inte bli smittad)

 6. Tankemosaik! En veckaaa? Tre dagar tycker jag räcker. 🙁 Jag tar det jättelugnt, går bra när jag bara har katten att serva. 😉
  Anna

 7. Härligt att höra att du har expressvarianten och att det INTE är svinisen 🙂

 8. Tankemosaik, ja det är alltid som värst dag två och då känns det som om jag aldrig mer blir bra. Dag tre är jag oftast betydligt bättre än jag vågat drömma om.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.