Hallå!? Ser bloggen konstig ut?


Ostindienfararen ’Gotheborg’ i Kalmar för ett år sen

Igår och förrgår sa Arvidsdottern att min blogg såg konstig ut och idag har även ullisar sällat sig till denna lilla rapporteringsgrupp som berättar för mig hur bloggen ser ut från utifrån så att säga. Jag är väldigt glad att få in såna här rapporter då jag omöjligen kan veta hur ni ser min blogg. Jag sitter ju här i godan ro och bara trooor att allt är okej, när det är det för mig. Om det inte är okej för mig brukar jag bara skrika: JONASSONEN!

å så hoppas jag att ni övriga cirka 64 också vill kosta på (det är gratis) en kommentar – bra, dåligt, som vanligt, konstigt, jättekonstigt?

Anmaja

12 comments
 1. Det ser fortfarande lite konstigt ut men det är mycket bättre nu. Nu finns det gulaktiga fältet i mitten igen. Fast till höger om det gula står det om hamstern i hjulet, det inlägg som du hade i förrgår tror jag. Det står där idag till höger och texten är röd mot en mörkbrun bakgrund. Men det är ju så mycket bättre nu så det kanske löser sig av sig självt?

 2. Vad är det som skulle se konstigt ut då?
  För mej ser det bra ut.

 3. gissar jonassonen gjort sitt jobb: nu ser det ut som vanligt igen!

 4. Inga problem här, den ser lika bra ut som den brukar!
  Håkan

 5. Rätt svår fråga, när man inte vet hur du vill att det skall se ut 😉

 6. Tack för era svar! Det verkar då som om det ordnat sig av sig självt!

  Gustav, nej det är inte lätt att veta om den ser konstig ut om du inte varit här förut. 🙂 Tänkte kanske de som brukar gå in här kunnat svara, men jag vet inte varför det är sååå svååårt att kommentera ibland. Tack iaf för ditt svar.

  Anmaja

 7. Det ser hur fint ut som helst på din blogg…dvs inga störningar här i alla fall.

 8. Tack Jungfrun, vad bra! Det var nog nåt tillfälligt för några få.
  Anmaja

 9. Jag ser inget konstigt med bloggen, den ser ut som den brukar göra här.
  Ha en fin eftermiddag 🙂

 10. Ja igår var den inte som den brukar….
  men idag är det som ska igen.
  Kram Ingrid

 11. Hos mig ser den ut som den ska men jag undrar: har du wordpress? Det har jag och jag har också haft prolem, läsare har inte kunnat kommenterat m.m.

 12. TACK för era svar! 🙂 Verkar som det är tre stycken som sett sidan på det där konstiga sättet. Men nu verkar det ju att vara ordning igen så det kan ha varit tillfälligt. Jo det är wordpress och jag fick en skärmdump tillskickad för att se och den såg verkligen märkligt konstig ut.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.