På väg från väst till öst

Då sitter jag på tåget hem igen och det har regnat, vräääkt ner, hela dagen. Ja i alla fall från klockan nio. Det kom från Danmark och jag är säääker på att det har hunnit blåsa undan tills jag är hemma.

Barnbarnet och jag har spelat UNO, sett på TV, spelat minigolf på datorn och diskuterat inomhus idag och sen kom min son och utfordrade oss med mat och så for vi i hällregnet till centralstationen och fikade, en stor kaffe, en caffelatte, en Cola och en cheescace – för 128 kr.

Här finns ingen el så jag kör på batteriet så en bild ska jag lägga in här över strax.

Anmaja

9 comments
 1. Mysigt med barnbarnet, jag har också varit med barnbarnet i e.m. men på stranden.

  Ha en skön kväll

 2. Så bär det österut igen. Hoppas visiten i storstaden var trevlig trots regnet.
  Ha det gott 🙂

 3. Ja det var väl inte världens bästa väder idag men det är mysigt när man är inomhus. Nu är du väl hemma och jag gissar att det känns skönt. 🙂

 4. Skönt att vara hemma också, eller hur? Fint att vara med barnbarn.

 5. Ja det är sååå mysigt med barnbarn och sen att man kan åka hem igen. En bra vistelse trots det uschliga vädret blev det försås då jag fick träffa son och svärdotter också.
  A

 6. Vilken ösregn det var igår! Som om alla vattenkratnar och reservkranen var öppnade… Vi fick vänta med att åka till Malmö fram till fyratiden på em. Nästa gång du kommer till Väst så är vår trädgård/uteplats klar, då ska vi dema den IRL och käka LCHF med ett eller två glas rött!

 7. Tankemosaik – Ja jisses vilket ösregn det var! Det kändes att det kom från Danmark. 🙂 Uteplatsen tar jag gärna en titt på! (Här har solen skinit heeela dagen…)
  Anna

 8. Verkar vara lite mer sol i Öst 😉
  Här i Malmö har det varit riktigt bra promenadväder, en skur på eftermiddagen men då gömde vi oss under en bok.
  Håkan

 9. Tankemosaik – En bok låter ju alldeles utmärkt att gömma sig under. 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.