På andra sidan


Mat jag åt en annan gång.

Nu är jag i stora stan på andra sidan. Det är rätt okej, förutom de störtskurar som föll över oss i dag på Liseberg. Men då gick vi under tak – där det var chokladhjul och barnbarnet vann både en stor Toblerone – två kg – och en Kexchoklad – två kg. Himmel och pankaka när ska han kunna äta upp allt detta? Synd (läs bra) att jag inte kan hjälpa honom…

Jag fick ’GPS-hjälp’ att hitta fram till målet, Masthuggstorget, från infarten genom Jonas-sonen i mobilen och jag hittade galant fram. Sen har vi varit på Liseberg i ömsom störtregn, ömsom sol – som sagt. Avslutningsvis bjöd jag på namnsdagsmiddag på väg hem. Och nu är det godnatt – jag är vansinnigt trött, spiknykter trots alla fel jag skrev men hoppas är tillrättade nu.

Anmaja

8 comments
 1. Den tallriken såg inte dum ut!
  Ha det så trevligt..

 2. Roligt att höra att Liseberg funkade bra trots det lite nyckfulla vädret. Idag får man hålla i hatten, det blåser något så in i bänken…

 3. Hej i Göteborg 🙂 Hoppas du har det bra här på denna sidan av landet.

 4. Kul att någon verkligen vinner de där stora chokladvinsterna. När jag var liten kändes det som att det bara fanns en enda och det var den som visades upp för att frestas att ta lotter. När vi var i Göteborg såg vi också flera som kånkade omkring på stora chokladvinster.

 5. Att vinna dom stora chokladen är ju inte lätt och vinner både kexchoklad och Toblerone nu blev jag avis…. fast jag ska ju inte äta godis förränn bilringen är borta.
  Middagen ser härlig ut.
  Kram Ingrid

 6. Garlica – den var goood!

  Tankemosaik – ja idag har det blåst, men varit nästan uppehåll så det duger gott. Har varit runt och tittat på tomter bla.

  Wenona – Jajamen, jag har det så bra! 🙂

  Jungfrun – Det verkade som en vann i varje spelomgång om alla ’brickor’ var satsade. Jättemånga gick om kring med dessa ’paket’.

  Ingrid – Nej jag har inte heller ätit nåt av dem, jag har ’tappat’ sötbegäret sen jag började med LCHF, så det är lugnt.

  Anna

 7. Vilken lycka för ditt barnbarn.

  Jag förstår att du är trött efter en sådan heldag.

  Sussa gott

 8. E-K – Det tar på krafterna. 🙂
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.