Första veckan av fyra

Ja nu är snart första semesterveckan gången och det har varit en bra vecka. Lite lagom av allt och jag har till och med kunnat låta bli att klicka på ikonen ”jobb-mejl”även om jag varit där och tafsat vid ett par tillfällen.

Nu blir det några dagar i Göteborg och hoppas vädret blir fint, jag vet inte vad SMHI tror, men jag tror själv att det blir fina dagar, fastän jag åker till fel sida om landet. Kallas baksida va? Eller bakvänt känns det i alla fall. *L*

En maskin tvätt surrar och likaså diskmaskin med det sista jag skrapade ihop. Packar i morgon bitti och hoppas vara i bilen kl åtta. Räknar med ca fem timmars körtid.

Hade jag haft egen bil skulle jag för länge sen skaffat en GPS, men nu får jag köra med vanlig karta och så har jag skrivit ut vägbeskrivning från hitta.se så jag hittar rätt i den stora staden. Ska mitt in i stan, nånstans vid Masthuggstorget tror jag det var.

Lilla lappen med mobilt bredband inopererat är förstås med – så vi ses snart igen!

Anmaja

13 comments
 1. Det klarar du galant att köra till Göteborg utan GPS det kan jag lova dig.
  Ta det försiktigt i trafiken.
  Kram Ingrid

 2. Ingrid, jo jag tror det går jättebra, men jag som är ett riktigt teknikfreak funderar på att ha GPS på hojen juuu! 😉 🙂
  Anmaja

 3. Kör försiktigt!
  Ha det så trevligt..

 4. Tack, tack Garlica!
  A

 5. Kikar inom och tittar på dina semesterbilder!
  Tack för ditt avtryck i min gästbok!

  KRAM

 6. Ja tänk!!!!!!! jag skaffade också mobilt bredband när jag jobbade på kollo, har vi blivit beroende? hihi.

  Ang. GPS. Min man önskade sig pengar till en när han fyllde 55. Min komentar: Alltså, vi kör väl inte så mycket att vi behöver en sådan. Var mest en rolig grej för honom. MEN, du ska veta att jag har varit otroligt glad att den funnits till hands sedan jag blev änka för jag är och förblir en dålig kartläsare.

  Ha det så trevligt och vi håller händerna för att de soliga nvädergudarna är med dig.

  Kram

 7. Göteborg brukar ju kallas Sveriges framsida av göteborgarna själva. Svårt att säga vad som är bak och fram på denna runda lilla planet som finns i en galax i ett väldigt stort och expanderande
  universum. Eller hur? 😉

 8. Inte alls, lätt som en plätt och välkommen till framsidan!
  Håller tummarna för att solen ska skina och att vi springer på varandra!
  Håkan

 9. Gunilla, ja jag kikade in i din gästbok för ett tag sen, lätt att glömma bort den mellan varven.

  E-K – Och inte är det lätt att läsa kartan när man kör själv i jättemycket stadstrafik och inte alls känner till stan, men det gick bra med mobilen med handsfree och min son som guid. (Annars är jag en bra kartläsare…)

  Arvidsdottern, ja jag tror bara det är Göteborgarna som säger det är baksida hos oss. 🙁 😉 🙂

  Tankemosaik – Tack! Tycker absolut att vi ska springa på varann!

  Anmaja

 10. Du får ha en fin resa till den stora staden 🙂
  Hoppas det blir soligt och fint nu när du är på denna sidan av landet!
  Ha det gott!

 11. Wenona, nu tror jag du var lite rolig. 😉 Vi brukar ha finare väder i öst om man ser på prognoserna. Men min resa är jättebra och vädret, ja det har varit ömsom störtregn, ömsom sol. Jag trivs riktigt bra på ’fel’ sida. 🙂
  Anmaja

 12. Semester är härligt och regnbågen sägs ge tur! 🙂

 13. Tonårsmorsa – Ja och det sägs att det finns en skatt vid dess fot, men den är nog svår att hitta. 😉

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.