Tredje semesterdagen


Vad kan det vara i de fyra påsarna då?

Tredje dagen och jag börjar vänja mig – och glädja mig – över att jag verkligen har SEMESTER! Härligt! Sov till halv tio. Var ute och cyklade i ett par timmar och njöt av den sköna dagen. åt ett par stekta ’ölandskorvar’ och sallad, majonnäs och lite annat gott o blandat till när jag kom hem. Ett glas vitt till, det är ju semesterdag – onsdag, mitt i veckan vetja. *L*

Sen satt jag på balkongen och filosoferade och tänkte på den trevliga dagen igår med Lisa fyra år. Det yngsta banbarnet var här och vi diskuterade världsfrågor och löste alla problem. Sen var vi och handlade och fixade lunch till min kompis med son och efter det var nyfiken stor att se deras nya husdjur, en liten dvärghamster. Så vi gick hem till dem och den var verkligen söt och jag är säker på att Lusse hade äLSKAT den om han fått följa med.

Tidigare i kväll googlade jag på mitt namn. Det gör väl ’alla’ va? HAR INTE DUUU GJORT DET?

Jag fann en hel del och ni som är vän med mig på Facebook har fått ta del av det jag hittade. Bla min gästbloggning på Kommunalarbetaren för snart två år sen och dessutom ett reportage som den andra lokala blaskan, östran, gjorde i samband med det. De tyckte det var sååå himla käckt med en sån gamling som bloggade att de ville göra reportaget. Hi hi hi.

Anmaja

10 comments
 1. Tredje dagen på semestern här också!!!

  Kram Gunilla

 2. Hmm, lite för färglada för the kanske…. tror inte på choklad (stämmer inte med LCHF, typ), kanske inte ens har med mat att göra (hemsk tanke)….
  Påsarna verkar tätt förslutna, för att hålla aromen?? Gissar på olika smaksatta kaffesorter (måste ju chansa på nå’t).

 3. Hej, JA tills vidare skriver jag mina inlägg från en annan dator. Min bildskärm har pajat och jag har ännu inte köpt en ny.

  ha en bra dag!
  Kram Gunilla

 4. Gunilla – jahaja då förstår jag varför jag fick ’godkänna’ dej igen. 😉 Skönt på fjärde dagen här!
  Håkan, jo något ätbart är det, men påsarna är större än en tepåse. Det är ca ett kg i varje. 🙂
  Anna

 5. Jaaaa, det är så mysigt med barnbarn. Jag har ett på 4 och ett på två.

  Jag har facebook, du hittar mej om du söker på Eva-Kerstin Persson. Lägg gärna in en vänförfrågan.

  Ha en goer dag

 6. E-K – Ska kolla om jag hittar dej på FB. Jag har sex barnbarn från 19 och ner. De två äldsta är bonusbarnbarn, ett från svärson, ett från svärdotter. 😉
  Anmaja

 7. Jag hittade dig på FB via din hotmailadress så nu har jag bjudit in dig.

  /E-k

 8. Hej Anmaja. Så du njuter av semestern ser jag härligt du har ju fint väder men idag är det kvavt här är det nyss 25.7 Barnbarnet har du med koll på visst är de härliga barnbarnen ”livets efterrätt” så de har en liten hamster att gulla med,,kul men tyvärr blir de ju bara runt knappt 2 år de är kortlivade! En skön torsdagskväll kan vi hoppas på skall grilla lite gottis i kväll! 🙂

 9. Jag skulle just gissa på badsalt men så såg jag att det var ett kg i var påse, så då kan det inte gärna vara det. Kan det vara torrfoder i olika smaker till Lussekatt? Nä, det är nog fel det också…

 10. E-K – Jag har fått din inbjudan och en länk att klicka för att registrera mig på FB, men jag är redan registrerad där så jag kommer bara in på min sida där och hittar inte alls nån med ditt namn. Verkar jättekonstigt tycker jag. 🙁

  Filifjonkan – Ja det är nog livets efterrätt, härligt med de små och sen kunna lämna tillbaka dem igen. 😉

  Arvidsdottern – Bara du och Håkan som vågat gissa nåt och bägge tror att kassen är miniliten för att rymma små påsar med te eller badsalt. Men kassen som enkilopåsarna står i är ungefär som en vanlig papperskasse från ICA eller COOP. Och GRATTIS du har rätt! Det ÄR torrfoder till min lille svarta sak som ligger på moster-Margareta-ryan nu. 🙂

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.