Hultsfredsfestivalen

Jag sålde inte min Hultsfredsbiljett, jag gjorde ingen större ansträngning heller. Hade funderingar på att försöka kränga den på Blocket, men jag gav den till min 15-åriga systerdotter. När syrran var här med man, barn o barnbarn i förra veckan så frågade jag om hon var intresserad, om hon ville köpa den och att hon fick ge ett bud.

”Man jag har bara hundra kronor med mig”sa hon och jag såg hur det lyste i ögonen på henne. Jag tvekade en halv sekund och sa att hon fick den gratis. Jag hade ju inte själv betalat den då det var en vinst där jag skrev en slogan.

På Facebook skrev hon sen: hejhej 🙂 tack så sjukt mkt för biljetten det var jätte kul :o) pappa hängde med, och mando diao var hur bra som hälst !

Jag är glad att flickebarnet inte var där utan vuxna och bara över en dag när jag läser lokala blaskan idag.

Anmaja

5 comments
 1. Vad gulligt att ge din syster dotter din biljett
  och hon blev ju så glad.
  Kram Ingrid

 2. Det gjorde du rätt i! Roligt att biljetten blev använd!
  Håkan

 3. Ingrid å Håkan – Jag kände mig så nöjd när jag inte tog betalt för den! 🙂
  A

 4. Det var en god gärning och visst känns det gott inombords när man gjort någon glad. 🙂

  Han trevlig kväll.

  E-K

 5. E-K, det kändes så bra!
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.