Lussekattkoja och Lussekattsäck


Lussekatt i sin koja – syns han?

Idag var jag på IKEA efter att ha cyklat runt hela vägen ut på Boholmarna och sen tittat in på Plantagen och några andra affärer ute vid IKEA-området. Ja jag vet, det heter Hansa City, men jag tycker det är ett urbota fånigt namn. Om nu Hansa ska vara med så kunde det väl i alla fall fått heta på svenska, Hansastaden? Nej jag föredrar att säga som de flesta andra, IKEA-området.


Va´ e de´? En ny grej från IKEA?

Jag ’tvingade’ mig ut på den röda citybajken för solen sken och det var över 20 plusgrader, men det blåste halv storm, eller i alla fall kvarts. Men när jag väl fått upp farten var det riktigt skönt med frisk luft och att trampa runt och samtidigt lyssna på radion. Jag stannade och tog ett par kort som kommer här under de närmaste dagarna.


En svart svans, vad kan vara i säcken?

På IKEA kan jag alltid hitta nåt jag vill ha och köpa, men det blev inga nya servetter och inga nya ljus eller värmeljus. Nu när vi har så nära och slipper ta en heldagsutflykt till älmhult kan jag faktiskt bara åka ut och titta. Men det blev i alla fall några småsaker, förstås.


Inget intressant där inte…

En liten förvaringssäck till Lussekatts leksaker hittade jag bland annat, men han tittade bara ner i den och gick. Jag hade kanske inte tänkt att han skull städa och hålla ordning på sina gejer, det lär blir jag som får samla upp det och lägga i säcken, men visst passar den bra med den svarta svansen i kanten?

Anmaja

3 comments
 1. Tack för titten
  Mysiga saker till Lussekatten 🙂 Håller med att IKEA oftast är roligt att gå på fast de var bättre förr tycker jag. Jag bor ju i Malmö och vi har IKEA, tar turer dit, ofta i periodvis.
  Önskar dig en sköön solskensvecka nu när du har semester.

  /E-K

 2. O vilken söt och rolig bildserie! Så typiskt katter det där att från nyfikenhet gå till total likgiltighet. Näst intill demonstrativt vänder han sig om och går….för där fanns ju inget gott, och inget roligt heller. Fast vem vet? När det har gått en tid kanske han börjar gilla att bita i den där svansen! Annars får väl du bita i det sura äpplet? 😀

 3. Tack för kommentarer! 😉 🙂
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.