Födelsedagskalas

Skål på lördagen!

Mina goa vänners son fyller sex år idag och jag var där på kalas. Vi åt grillade korvar i olika smaker och sallad – Annes sallader är ALLTID helt underbara och nybakat bröd, också alltid helt underbart gott. Smaskiga såser till, helt LCHF-vänliga och jag åt med god aptit.

Sen blev det kaffe/te och en jättstor tårta. Sött och gott… Nej inte längre gott med sockersött, inte ens bara lite sött. Jag var tillräckligt mätt och var helt nöjd med en stor kopp grönt te med grädde i. Men jag hade fått förhandsinfo om att jag skulle få annat. Jordgubbar, grädde blandad med yoghurt och valnötter strödda uppepå.

Snacka om sjyst väninna va!?

Anmaja

6 comments
 1. Visst är det underbart med jordgubbstider – och med grädde är det ju bara så gott! Allergisk mot nötter annars hade jag nog slagit ett slag för valnötterna också 🙂

 2. mmmm, vad mycket gott du fått och vi är faktiskt två, för jag har också varit på kalas och ätit bl.a. grillade korvar i olika smaker och en masa annat gott.

  Natti

 3. Är ute på en liten bloggpromenad…

  Idag ska vi på kalas hos svärsonen som fyllde år i fredags och ska fira det idag. Då vankas det nog också tårta.

  Ha en bra söndag!
  Kram Gunilla

 4. TACK för kommentarerna! Alltid lika kul att kika in och hitta nån/några/mååånga kommentarer! 😉
  A

 5. Mmmm så trevligt och så gott med allt det där du..sallader gillar jag..mums på det..ett glas vin är heller inte fel..skål på dig..

 6. Anna, tack! Skål från en Annan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.