Spå väder


Blå himmel! *L*

Om det är så himmelens omöjligt att spå väder så kan vi väl bara lägga ner det hela? Skrota SMHI och lägg pengarna på sjuka, barn och gamla i stället, eller vad som helst som känns vettigare. Ja, okej då, behåll en liten avdelning för forskning och viss statistik då, det kan ju vara intressant. Men sluta gissa hej vilt!


Lussebullen på moster-Margareta-ryan

Nu har det åter visat sig att det är olika väder på alla ställen jag tittat och läst. En säger att det ska bli regn, regn och åter regn, en annan att nu kommer värmen åter, men varmt har vi ju haft länge och en tredje att det blir uppehåll men mulet.


Blommor vid knuten

Jag går efter min egen väderspåkänsla och det är att nu när semestern börjar så blir det regn enbart på nätterna och möjligtvis något stänk om dagen är ovanligt varm, bara så där lite för att luften ska friskas upp alltså. För övrigt blir det lagom vindar och nästan bara soligt. Vill jag ha skugga så får jag uppsöka skugga eller gå in och sätta på fläkten jag köpte för några år sen.

Anmaja

9 comments
 1. Vilken härlig sommar bukett du har plockat.
  Vädret blir inte riktigt som dom säger att det ska bli… dom gissar ganska mycket tycker jag, här i alla fall.
  Kram Ingrid

 2. Men hoppsan hejsan på dejsan..så kul.. så härligt.. så trevligt att du hittade till lilla mig..ja men du väder hit och väder dit..om man har en inre sol så har man… och då..lyser den heeeeela tiden.Just nu strålar den makalöst härligt här…för jag har just käkat såååå gott..Italiendskt…mmm men en massa goda grönsker till… galet gott. och ska snart få kaffe med choklad i uterummet…livet kan ju inte vara bättre..du jag läste lite om dig här..mmm jag gillade det..allt gott önskar jag dig //Anna

 3. Perfekt väderanalys, jag spår lika dig.

  Godnatt

 4. Det låter perfekt med lite regn på natten (ibland) och sol på dagen. Det tar vi! Kram

 5. Tack, visst är jag bra att väderprognosa? 😉
  Anmaja

 6. En sak är säker, på den här kusten så råder inte steppvärme! Tror att det är det Polska lågtrycket som letat sig in.
  Det regnar och då menar jag r e g n a r !

  Lussebullen och moster Margareta-ryan matchar varandra väldigt bra!
  Håkan

 7. Fina bilder i bloggen, Lussekatt ser ut att trivas där på ryan.
  Ha en fin helg, kanske med sol? 🙂

 8. Tack för ditt besök hos mig och kommentar, och du är varmt välkommen tillbaka.
  Vilken så mysig blogg du har här !

  Ja, det med vädret….det är inte alltid de håller vad de lovar på SMHI 😉
  Här börjar det nu klarna upp efter ett par dagars regnande och hoppas solen stannar ett bra tag till.

  Vilken så söt bild på kissen och en så söt blombukett.
  Ha det så gott.

 9. Håkan, vi har ingen stäppvärme, men heller inget regn och det gläder mig ända in i hjärtat eller nåt.

  Wenona, ja han ligger gärna på den där gamla ryan. 🙂

  Inger Maryissa – Tack, jag ska in o kika igen hos dej.

  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.