Semesterövning

I morgon är det åter ledig dag mitt i veckan och det blir väl egentligen den sista nu innan semestern, så jag kommer att ha en semesterövning. Träna lite inför mina fyra lediga veckor från måndag, då jag har så lite planerat som jag bara tänkas kan. Men så vet jag ju att det blir en massa aktiviteter i alla fall och det är det som är så bra, att jag efter dagsformen gör vad jag känner för.

Dagsformen idag är inte så bra, för att inte säga usel. Känns som om jag hamnat under en ångvält och försöker att ta mig upp. Det är inte lätt – tillplattad, urlakad och värksam – som jag just känner mig.

Semesterövningen i morgon består i att hänga med några i verkstan upp till Borgholm. Hälsa på och titta in bla hos vår trogna keramiker vi hade som lärare under många år, Carl-Olif Damm och hans fru Annika Liepa.

Det ska fortsätta vara varmt och jag förväntar mig en riktig semestertripp i glada vänners lag med fika på vägen.

Gissa vad bilden föreställer?

Anmaja

8 comments
 1. Hm..svårt det där med bilden. Har ingen aning faktiskt vad det kan vara.

 2. Wenona, jag förstår, det är nog näst intill omöjligt att veta vad det föreställer. 🙂
  Anna

 3. Ja, detta var svårt. Blänk från en prisma säger jag och gillar vilt!! Eller kanske blänk från solnedgång…

 4. Akvariefisk i superfart…
  Hoppas du får en riktigt skön och avkopplande onsdag i Borgholm och att ångvältseffekten avklingat idag!
  Kram
  Håkan

 5. Kan det vara en pil till ditt elektroniska pilspel? Bara en chansning. Har ju inte en aning om hur en sån ser ut. 😀

 6. Nej det var för svårt. Någon glasspets kanske?

 7. Tack för alla gissningarna. 😉 Kul att läsa dem! Det är ett glass rött vin som ger denna spegelreflex på en ljusblå duk. Solen sken och det blev så där vackert och jag har gått riktigt nära när jag fotade, därav kornigheten i bilden.

  Ångvältseffekten var som bortblåst hela minisemestern på Ölandet. 🙂 Vi har haft helt underbart trevligt hela dagen.

  Anna

 8. jag satt en lång stund och försökte gissa men kom inte på nåt som ens påminde om en redigt svar så jag gav upp. schysst att du redan avslöjat svaret!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.