En rätt vanlig måndag

I dag har jag farit runt hit å dit. Först jobbet, sen till Anne o tefika o lite skitsnack, sen med henne en sväng till CityGross, sen hem en stund, sen till stan och äta mat med syrran, svågern, deras två döttrar och tre barnbarn som är på kortsemester här, sen linedansa ett par varv i gästhamnen och så cykla bort till ängö o snacka med syrran, svågern, deras döttrar och tre barnbarn igen. De bor på vandrarhemmet där och ska till öland och sen hem i morgon.

Nu är jag trött så jag tar andra delen av Beck på spikmattan.

Anmaja

1 comment
  1. NU! Nu går det att kommenter här också. Det var en ruta som var avbockad – av misstag naturligtvis.
    Ha en bra dag!
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.