Strippklubb


Blommor från – Timmernabben! *L* Alla tre bilderna.

En strippklubb på öland, i lilla samhället Skogsby. Jag har läst om den och de som klagar och demonstrerar mot den, flera gånger i lokala blaskan. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag tror jag gråter lite, för jag tycker att det verkar så tragiskt och så beee (läs B) och jag kan inte låte bli att tänka på Kiviks marknad 1978.

Den sommaren var min dåvarande man, mina barns far och mina då små barn i Skåne och semestrade tillsammans med en annan barnfamilj. Har Du varit på Kiviks marknad? Sååå mycket skit och tingeltangen på ett enda stället, det är inte kloookt! Det var lite suspekt att se tälten med blekfeta tjejer med blåmärken som lockade in oss – till vad? Ja det var väl något lättklätt shownummer där inne i mörkret. Jag kan inte minnas att vi ville gå in.

Det har ordnats med demonstrationer mot strippklubben på öland, men det verkar som om det mest varit ungdomar som varit där. Det får mig att undra – finns det folk i byn som vill ha klubben kvar? Som kanske vill gå dit och se dessa stackars kvinnor dansa runt en stång?

Anmaja

6 comments
 1. En strippklubb i en liten by som heter Skogsby? I mina öron låter hela projektet som något som snart ska gå i konkurs. Och det vore nog lika bra.
  Jag får passa på att berömma dig för de vackra bilderna på ljuva sommarblomster. Jättefint! 🙂

 2. Underbara bilder! Ska komma ihåg att titta på dem till vintern när allt är kallt och kargt!
  Strippklubb på Öland… Många tankar far omkring i huvudet. För det första tycker jag hela strippklubbskonceptet kunde förbjudas – tänker – förnedring, utnyttja, missbrukt mm. mm. Dessutom Öland + strippklubb, finns det något ställe där det verkligen känns malplacerat så måste det vara på Öland. Funderar dessutom mycket på alla ’Familje-koncept’ som finns på ön. Familjecamping, familjehotell, familjerestauranger… familjestripping?
  Det gror ett litet inlägg kring alla Familje-ord jag såg på Öland… men det kommer sedan på en blogg i närheten.
  Håller med föregående kommentar, hoppas på konkurs för stippklubben!

 3. Stripp damerna har försvunnit från Kiviks marknad nu och det är bra men det finns fortfarande tingeltangel kvar.
  En som inte bor så långt från Kivik
  Kram Ingrid

 4. Skumt, det går inte att kommentera ditt inlägg från idag 6/7…..
  Hoppas du får en skön stund på spikmattan!
  Kram Håkan

 5. Jag har just gjort samma upptäckt som Håkan. Det står: ”Det går inte att kommentera”. Du får ta dig en titt på det där. Kram och hej!

 6. Hej mina vänner och tack för att ni troget skriver kommentarer och även läser min blogg!!!
  NU går det att kommentera igen, jag hade av misstag avbockat en ruta.
  För ovanlighetens skull är jag inne o kikar redan på morgonen innan jag ska till jobbet. Skulle bara in och titta lite i min pdf-morgontidning, men hamnade på andra ställen så nu får det bli tidningen vid lunch när jag kommer hem i stället som vanligt alltså.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.