Okategoriserade

Vem är du?
är du längre än jag eller är det fotografen som har tokat till det?

Jag har inte tidigare brytt mig om att ’kategorisera’ mina inlägg, så de har hamnat under ’okategoriserade’ gruppen – en endaste stor grupp sen starten för drygt fyra år sen, den 13 juni 2005*. Från och med nu ska jag försöka komma ihåg att göra det. Som detta inlägg kan vara inom flera kategorier till exempel, Lussekatt, Fundering och kanske Okategoriserat också?

* Fast just här började jag att blogga i januari 2006.

Anmaja

5 comments
 1. Fina bilder på Lussekatt där 🙂
  Ha en fortsatt fin helg!

 2. Tack detsamma Wenona!
  A

 3. Han e fin – Lussekatt!
  Håkan

 4. ”kattegoriserad” känns väl annars rätt självklart 🙂

 5. Håkan, visst är han! 🙂
  ullrika – ja det var ju ett bra förslag. 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.