Smält ett par rutor 86-procentig Marabou eller Lindt. Blanda i Mascarpone tills det blir en god mousse. Blanda i någon skvätt vispgrädde också. Lägg i snygga silikonformar – eller ät direkt ur skålen. Godast direkt, för om den får stå i kylen blir den lite torrt hård. På bilden toppade jag med en klick Mascarpone och det går förstås lika bra med vispade grädde.
Anmaja
Det där ser farligt gott ut. Kanske jag måste pröva. Kram
Bella, det är det också! 🙂
Anna
Roligt att se hur den ser ut. Blev riktigt sugen när du berättade om den och nu får jag nog ta och röra ihop en testomgång!
Hoppas du har en riktigt rolig kväll!
Kramar Håkan & Co
Japp, det ser definitivt godare ut än den banankakan som barnen och jag fick ihop (med lånade ingredienser eftersom både socker- och mjölpåse visade sig innehålla mest lite grann i botten…).
Torr så den dammade blev den. Och vi som mest gillar kladdkakor…
Måste testa ditt recept någon dag – jag stjäl det direkt härifrån. Hoppas det är ok!
Hoppas att ni lyckas med mitt ”recept” – olja och koboltoxid eller dylikt…
Berätta gärna hur det går!
Hälsningar
Yvonne