En sån sommar!


Här är det Månkören som sjunger

När Larmtorget kör igång sina kvällar med underhållning, varje tisdag och torsdag hela sommaren, ja då är det – sommar! Vi har haft tre kanonkvällar sen start, hela torget fyllt med folk! Först Caisa-Stina åkerström, sen Dan Hylander och igår Larz-Kristerz. *L* Ja det är verkligen blandad underhållning, allt för alla smaker och krogarna runt torget är fullbokade.


’Knöfullt’ alltså – gratis smakar alltid gott?

Har klippt ur en lista på dem som ska komma följande tisdagar och torsdagar, men egentligen spelar det inte så stor roll vem och vilka som står på scenen eftersom det oftast är stämningen på torget och att träffa folk som är själva grejen.


Blå himmel och Lennart Palm, lokalkändiskonfrancier

Före huvudattraktionen, den ’stora’ artisten, är det en tävling till kanske på Svensktoppen och lokala förmågor tävlar om plats i finalen till det. är ofta bra artister i blandad kompott.

Vi har Allsång på Kalmar slott och flera friluftsteatrar, men Svensson, Svensson är förstås den största i Krusenstiernska trädgården. Där var jag i onsdags och såg Susanne Reuter och Allans Svensson, småtrevligt och sevärt. Ett igenkännande leende hela tiden och ett skratt bubblade upp allt som oftast.


Parkerade min cykel utanför och angav hur jag ställer en cykel för att många ska få plats och såg med förväntan fram mot hur folk skulle göra. När jag kom tillbaka hade den blå hojen hämtats och där stod ett trettiotal lika fint uppställda som min, men till höger stod cyklar utmed staketet i en lång rad, som den blå. Sen hade andra ställt sina cyklar framför så det blev ett himla hallå för alla att få fram sina cyklar. Tänk om folk bara kunde tänka lite praktiskt! *L*
(Det här är den längsta bildtext jag skrivit nånsin.)

Jag var på Byttan och åt innan föreställningen, Svensson, Svensson och där kunde vi se både Peter Dalle med dotter, fast jag trodde det var hans fru, Robert Gustavsson med fru och Lill Lindfors med man. Wao, kändisar i stan!


ödsligt innan…


…publiken kom!

Sen kom Lill Lindfors i senaste laget och fick stanna upp en stund innan hon kunde gå vidare och då blev hon plåtat av alla som hade kameran till hands. Tror hon kände sig lite obekväm när alla såg att det var hon.


Ja där fick hon stå när ’Lena o Gustav’ körde in på en röd vespa.

En stund var det mörka hotfulla moln, men vi hade tur och lagom till teatern började skingrades molnen och det var en helt ljuvlig kväll. Det är så vi vill ha det när det är sommar.


Det grå på väg bort och den blå himlen tittar fram

Ja sen var det väl inte så mycket mer för denna gång. Men det kommer mera! Var sååå säker!

Anmaja

6 comments
 1. Hej i kvällen!
  Tittar in här och önskar Dig en fin och trevlig helg.
  Många fina kort, gillade speciellt den längst ner med stolarna 🙂
  Ha det gott!

 2. Wenona, ja den gillar jag också! 😉
  Hadebra!
  Anna

 3. Verkar var en väldigt aktiv stad på sommaren! Här har vi Allsång med Lotta på Liseberg, en gång i veckan som ett urverk. Vi har än så länge lyckats parera händelsen men det kan ju vara så att vi tar och lotsar oss dit någon gång,det tar bara en tjugofemminuter från oss o man promenerar lugnt.
  Håkan

 4. Håkan – Allsång med Lotta på Liseberg såg jag på teve en gång men det räckte för min del. Men allt är väl bättre lajv kanske? 😉 Men er stad måste erbjuda så mycket mer under sommaren!
  Anna

 5. Stolarna…………vilken häftig bild

 6. E-K – ja den blev kul. 🙂
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.