Inte klaga, inte klaga, inte klaga…

Nej nu ska vi inte klaga på den förfärliga, förlåt, den underbara värmen. Nej nu ska vi va glada å njuta. Som vi har längtat.

Nej jag har ju inte längtat så himmelens mycket, det där är bara en klyscha folk säger. Jag är rättså nöjd med den gångna vintern, den tidiga våren som alla redan glömt och sommaren, som i och för sig var lite trögstartad. Jag har inte längtat jättemycket till sommaren nej, det har jag inte, för jag vet som den kloka person jag är, att när sommaren kommer har vi såna förväntningar, vi klagar på regn, värme, mygg och sen är det plötsligt höst.

Till hösten kan jag däremot längta, då tänker jag inte att det går fort till advent och jul och slask. Nej, hösten känns lååång och mööörk och mysig. Sval och trevlig, träffa vänner och äntligen ordna med den där pilkastarkvällen som jag inte ’hann’ (läs orkade) ordna med i januari.

Sitter med ett glas rosévin mitt på blanka onsdagen och jag har inte ens semester. Köpte en dunk häromdagen och den ska ju drickas ur, eller hur? Att bli alkoholist är jag inte rädd för då jag hela tiden glömmer bort att jag har vin hemma. Men idag ska det drickas. Skååål!

Foton från Timmernabben (ja, idag också) och den så kallade vinprovningen då jag var chaufför och bara gjorde vattenprover.

Anmaja

4 comments
 1. Vilka vackra bilder på glasen! Så du slår dig lös och dricker vin idag? Det gör du rätt i. Hade jag haft vin hemma hade jag öppnat en flaska och gjort dig sällskap. 😉 Ha det så kul ikväll!

 2. Skål !!!
  Skål för värmen !!
  nej vi ska inte klaga men vi kunde fått värmen i lagom portioner.
  Glasen ser så svalkande ut.
  kram Ingrid

 3. Underbart med värmen! Men man måste få klaga lite också. Här var det 28 grader när vi kom hem och övervåningen kändes som 45 grader. Nu är allt som går att öppna öppnat och vi har fått ner temperaturen något. Fylld i huvudet av fyra dagars upplevelser!
  Hoppas rosén var god och det är väl underbart när man kan unna sig en glas (eller dunk) sådär på vardagen…
  Kram H

 4. Arvidsdottern – Ingrid – Håkan – Skål på er idag också! I den kompakta värmen. Rosén är god idag också, ja visst är den det. 😉
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.