För långt


Jisses va gott i Timmernabben – lägg dock inte märke till kolhydraterna

Så synd att det är så långt till Stockholm, det hade räckt med en fjärdedel eller i alla fall halva vägen dit – från här. När jag var yngre var det ingen suck att ta bilen i ur och skur, vilken tid på dygnet som helst och prutta iväg när jag ville. Nu är jag äldre, fattigare, utan bil och med katt. Inte lika enkelt alltså. Jag hade annars gärna åkt på det här, en konferens, en heldag med LCHF-tema då Andreas Eenfeldt, kostdoktorn, kommer – liksom Annika Dahlqvist förstås. När kommer ni till Kalmar?

Anmaja

2 comments
 1. Åt du kolhydraterna?? 😉
  Kul att du tittade in och tack för kommentaren..
  Han är guld värd min granne, men kan prata hål i huvet på en också…
  Trevlig blogg! Hit återkommer jag..

 2. Garlica – Ja jag åt kolisarna… *skäms* Bröd är jag helt insnöad på, men potatisen kunde jag verkligen ha varit utan och jag lämnade faktiskt lite.
  Tack för att du kikade in hos mig!
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.