Facebook, keramik och i afton dans


Finns det nåt upp-piggande här?

Har skrivit två längre inlägg som svar på Facebook nu och de bara försvann. Sååå sur jag blir. Brukar markera och kopiera under tidens gång när jag skriver, men de gånger jag glömmer det, ja de gångerna försvinner texten spårlöst ut i cyberrymden. Varför bara då? är det en massa ord som svävar omkring där ute nu? Hoppas jag inte slår huvet i dem, det räcker med ryggvärken just nu.

Har varit med M i verkstan och tagit emot 193 kg lera med mera på en pall. Inte i en klump förstås, utan i tiokilospåsar eller 12,5-kg-påsar och en kartong med 13 kg ’med mera’ så som glasyrer och redoxer. Allt till den nätta summan av 5-tusen. Vi är dock fyra att dela på det här.

Men värken i min rygg kan jag inte dela med nån och nu vill jag lägga mig ner och vila så jag gör det. Det är ju måndag och i afton linedance i Kalmar gästhamn. Ska se om jag orkar masa mig iväg. Tror det blir en underbar kväll, graderna visade nyss på 26 C.

Anmaja

5 comments
 1. Nu har vi 31,5 grader hemma och på balkongen är det SOL. Suck och stön. Ha det bra ändå.

 2. Ja tack, Bella, jag har det som jag förtjänar idag, men har varit och dansat en stund och även hojat runt lite efter det, för att njuta av luften bara.
  A

 3. Tråkigt när inlägg bara försvinner…
  Har tydligen inte varit här på någon dag …jag fick läsa ikapp mycket om konst och flaggor ja här händer det mycket.
  Du får ha det så skönt i värmen.
  Kram Ingrid

 4. Visst var det vi! *L* 🙂 både Kent och jag sa samtidigt att ’det är nog Anna’. Ibland blir det så konstigt, fattar inte heller varför jag inte sa något. Vi stannade vid en Grekisk restaurang, åt Gyros, drack espresso och ouzo. Sedan blev det en fantastiskt skön promenad till Kalmar slott och de gamla kvarteren. Nu är börjar vi på bli sålda på Kalmar. Hör av mig i morgon! Hoppas ryggen blir bättre!
  Håkan

 5. Ingrid, ja ibland händer det inget på veckor (nu tog jag väl i) och ibland händer allt på ett par dar. 🙂 Hadeskönt du med!

  Håkan 🙂 😉 Ja då var jag igenkänd då. Det var ju lite kul. Hoppas ni får en skön dag även denna dag och i morgon ska ni vända hemåt väst igen? Vi hörs och ses senare idag. Blir kul.

  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.