Midsommardagen!

Dagarna går undan med stormsteg och nu vänta jag Jonassonen, lilla rara svärdottern och den vilda lintotten Oscar sex år i september. Jag lyssnar samtidigt på årets första *Sommar* som inleds i år av Ingvar Kamprad, IKEA:s grundare. Tror det blir intressant, men jag får lyssna på resten på webben senare, bra att kunna göra det.

Jaha, vad var det jag sa, tiden går i ett huj. Nu har mina kära varit här och lilla Lisa-stumpan var också med, hon är så lik Emmadoteran! Söt och rättså hygglig. *he,he*

Vi har fikat, spelat några spel med barnen och så har vi pratat, haft trevligt i största allmännhet. Nu ses vi inte på ett tag igen, men jag hoppas jag kan åka ner ett par dagar under min semester. För sen blir det ju även Ljungnäs och vår träff där, första helgen i september. Den vartannat år återkommande ”kusinträffen”som vi haft nu några gånger. Det är min storsyrra och våra tre kusiner med barn, barnbarn och eventuella respektive som träffas, de som kan vill och har möjlighet. Vi kan bli 38 tror jag om alla skulle komma och vi ses fredag till söndag. Det är verkligen trevligt – tror jag alla tycker.

Men än är det midsommarhelg en stund till och vädret är sisådär här, bäst i Sverige sägs det och det är ju inget som förvånar oss här i sydost. *L* även norra delarna i öster har haft hyfsat väder hörde jag på nyheterna, annars tror jag övriga landet har haft ett evigt regnande?

Vill Du hellre ha en vit jul, än en varm och fin midsommar?

Anmaja

4 comments
 1. Hej! Kul att ni fick ett hyfsat väder. Här har det mest regnat och idag har åskan mullrat hela eftermiddagen så jag har inte vågat ha på datorn.
  Vad din fråga beträffar så föredrar jag allt en vit jul framför ”en varm och fin midsommar”. Man måste tänka lite klimatsmart, eller hur? Jag finner en trygghet i att midsommar är lite kylig för det har den ju för det mesta varit under hela min levnad.

 2. Hej!
  Lyssnade också på ”sommarpratet” i radion.
  Här har det varit blandat väder under midsommarhelgen.
  Men din fråga, hm..jag vet inte – jo, jag tror nog jag föredrar en vit jul jag med.
  Ha en fin ny vecka 🙂

 3. Va kul att höra =)

 4. Arvidsdottern och Wenona – Så ni föredrar vit jul? Nej jag tror inte jag gör det. Vit vinter vill jag gärna ha, men just julen kan kvitta om jag får en fin, varm, solig midsommar. 😉
  Milla – 😉 🙂
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.