Tur som en toka!

Först vann jag Gunillas diktsamling som jag skrev i förrgår, sen vann jag faktiskt två flaskor vin igår på vinlotteriet. Två är ju bättre än inga alls. Och idag var det vinst igen, men jag vet inte om jag vill ha den. Jag skrev en slogan och vann en endagsbiljett till Hultsfreds-festivalen den 10 juli, till ett värde av 790 kr. Ska väl kolla upp vilka artisterna är, men hur ska jag komma dit och hem över dagen?

Anmaja

4 comments
  1. Men vilket flyt du har. Du kanske borde köpa en lott? Om du inte vill gå på Hultsfredsfestivalen kan du ju sälja biljetten på Tradera. Det finns – jag har kollat – ett ställe där du kan auktionera ut den. Biljetter/musik/Festivaler, men du kanske både vill dit och kan ordna skjuts? 🙂

  2. Arvidsdottern – ja det halkar fram som om jag trampat på ett bananskal! En lott blir det i morgon och kanske ett spel eller nåt på midsommarafton. 🙂 Ja jag ska se hur jag gör med biljetten. Kanske går den att sälja på Tradera. Ska kolla.
    Anna

  3. Grattis till all din tur!! Kul för dig

    Kram och godnatt Gunilla

  4. Tack Gunilla!
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.