Så var det dags igen


Nordman där borta i dimman – från LCHF-kryssen


Har sovit en timme nu i eftermiddag.


önskeväderprognos för midsommarhelgen
(Klipp från tidigare prognos i våras)

Jaha så var det dags igen för Vinlottornas vinlotteri, det blir sista träffen innan semeteruppehållet i juli. Nästa gång träffas vi ju i Hallnäs i augusti då vi cyklar eller bilar upp till norra öland och bor ute på backen fredag till söndag. I år har vi flyttat denna helg en vecka och det gör att jag kan vara med på Kalmars stadsfest – om jag vill. Det har krockat alla år tidigare.

I maj var jag inte med på lotteriet, fast jag lämnade ju flaska förstås och deltog i lottningen – men vann inget. Sex flaskor vann jag däremot tidigare i år och jag skulle inte alls skämmas om jag vann i kväll igen, sex, fyra eller två. De som vill och orkar hålla tummarna tackar jag särskilt – om det blir vinst!

Anmaja

4 comments
  1. Lovar att hålla tummarna stenhårt!

  2. TACK till Tankemosaik – Jag vann i alla fall TVÅ flaskor! 🙂
    Anmaja

  3. Tankemosaik – jag tror det hjälpte att du höll tummarna. 🙂
    Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.