Jag har vunnit!

Gunilla hade en tävling på sin sida som gick ut på att man skulle ge henne en ängel och det var det många som gjorde. Jag trodde aldrig jag skulle vinna. Tävlingen hade en fin vinst – en bok som hon givit ut med dikter. Den heter Sorgen är kärlekens baksida – Aldrig ska jag sluta älska dej och hon skrev den efter att ha förlorat sin son i en trafikolycka april 2005.

Gunilla ’hittade mig’ i Kommunalarbetarbloggen för ett par år sen då hon skulle gästblogga ett par veckor efter mig där. Sen dess kikar vi in i varandras ordinarie bloggar.

Ett stort TACK för boken som jag ser fram mot att få i min postlåda!

Anmaja

2 comments
  1. Nu har jag lämnat över ansvaret till postverket…
    så nu är den på G.

    KRAM

  2. Ett jättestort TACK igen – boken har redan hamnat i min låda idag! Jag blev både rörd och glad när jag öppnade paketet – med den fina ängeln på, den ska jag spara som bokmärke. Tack, tack!
    KRAM – Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.