I afton dans


Linedance i Skammelstorp
Fler foto i ’galleriet’ – Ostkantens Linedancers
sida

I kväll är det första måndagen av tio, med sommarens återkommande Linedance i Kalmar Gästhamn, kl nitton till 22. Dagen har sett lovande ut med sol, fast med ganska så friska vindar. För en timme sen mörknade det på himmelen så snabbt och började närapå att storma – och så kom regnet! Sååå typiskt och jag känner att jag inte vill in på IOGT på Strömgatan som är regn-alternativ. Jag ville ju dansa i hamnen!

Det är lite pinsamt att det står att det är Linedansuppvisning hela sommaren i turistföreningens broschyr och även andra ställen. Det är då rakt ingen uppvisning! Det är sk öppen dans och alla som vill och kan, de dansar de danser de kan. Det är inte ens pröva-på eller workshop. Bara vanlig dans, med DJ som spelar musik som passar till olika danser och nivåer.

Nu skiner solen igen och jag kan tänka mig att den som är DJ ikväll sitter och funderar som bäst om det ska bli dans ute eller inne. Våga chansa på att det håller uppe nu?

Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.