Storhandlat


Ser ut som om jag nyttjar hushållspapper i mängder,
men nix – en rulle räcker nog ett år och hälften ska ner i verkstan
.
(Lägg inte märke till påsen med mjukt bröd!)

Det är baske i mig inte ofta jag storhandlar och om jag gör det brukar det bli på Coop. Kattsand och kattmat brukar jag köpa här i min lilla ICA-butik, men idag fick jag för mig att ta kärran och inhandla storpack på ICA-Maxi, kanske sparar jag en eller annan krona på det? Fast risken är större att jag handlar sånt jag inte tänkt där.

Det är konstigt, mina grannar jag hade i Storklas, när jag var nyskild i början av 80-talet har jag tyvärr ingen kontakt med längre, men om vi ses – så är det på ICA Maxi! De var ett ungt par med två små killar då och jag skulle för mitt liv inte känna igen dessa unga män idag. De flyttade från Storklas till eget hus, strax innan jag också sålde min lägenhet och flyttade till stan 1989.

Ja så sprang vi väl på varann idag då. Stog och snackade en stund och jag tänker alltid att de är så trevliga, rara människor och att jag ska höra av mig nån gång. Blir det? Nej det blir inte, men nu fick de min e-adress och som moderna människor kan vi ju höras av lite lättare i och med det. Eller? Ja bara de hör av sig, för hur var det nu han sa om deras adress? förnamn punkt efternamn at telia punkt com – kan ju alltid testa.

Anmaja

8 comments
 1. Tråkigt när man tappat kontakten med gamla vänner men desto roligare att hitta dem igen.

 2. Bella, ja vi skickar julkort, eller rättare sagt jag tror de har skickat alla år och jag blir så glad varje gång. Nu ska jag se om jag kan mejla dem, om jag minns rätt adress. 🙂
  Anmaja

 3. Mycket praktiskt, måste jag säga, med den där cykelkärran. Och vad trevligt att du träffade dina gamla vänner. Kanske blir det en flitig epost-kontakt nu om inte allt rinner ut i sanden. För så kan det ju också bli.

  Ha en trevlig söndagskväll.

 4. Kan bara hålla med! Cykelkärran ser fantastiskt praktisk och användbar ut! Alfons och Monstret hälsar att de använder Kitty kattsand. Köpte två förpackningar i går, enda nackdelen är att de är så förfärligt tunga att bära omkring på. Men jag ska inte klaga, hade bilen:-)

  I morgon ska Alfons till veterinären (men det vet han inte om ännu – men jag börjar undra – han satte sig precis på golvet intill mig och tittar väldigt misstänksamt på mig…). Tandstensborttagning och lite prover. Han äter som en häst och är smal som en cykel. Vi ska kolla så att han inte har ämnesomsättningsfel eller parasiter eller nå’t. Om vi får ut honom ur transportburen vill säga….

 5. Arvidsdottern – Ja den är toppen!

  Tankemosaik – Ja som sagt är den toppen. Jag håller tummarna för Alfons i morgon!

  Anna

 6. Det ser ut att Du får mycket användning av din nya cykelkärra. Praktiskt med en sån när man ska handla.
  Hoppas det funkar bra då med epostadressen:)
  Ha nu en fin och bra ny vecka!

 7. gillar våldsamt ditt miljövänliga transportsätt! och att du liksom oss andra snåljåpar släpar med egna kassar att lägga det handlade i 🙂

 8. Wenona och ullrika, den är verkligen jättebra. Jag ångrar inte de slantar jag fick stoppa in för att få den!
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.