Stolpar


Ett nytt staket i årsta havsbad


Del av Kusin Vitamins stuga


En träpp där

Huset o planket igen

Jag brukar skriva ner ord, stolpar och korta kryptiska meningar för att ha som kom-i-håg till de gånger jag har bloggtorka eller inte kan blogga just då. Ofta känns orden inte aktuella när jag plockar fram dem, eller så har jag glömt bort vad jag tänkte, vad jag menade, vad jag skulle skriva. Här är några såna stolpar, ord som jag tycker om, men inte vet vad jag ska berätta om. Kanske dyker de upp nån gång längre fram – men nu vill jag bli av med dem, de har legat på lut så länge.

*Intresseklubben noterar*

*Dekadens* – moraliskt förfall

*Mods* – ungdomskult från på 60-talet

*Klubben för inbördes beundran*

*Hippie* – kämpa för fred och miljö

*Snöat in på*

Anmaja

4 comments
 1. Det var bra ’bra-att-ha-stolpar’ fick genast en del idéer 🙂 till saker du kan skriva!
  Har börja på vakna till liv igen, varit lite vilsen i pannkakan någon vecka. Händer den bäste ibland 😉

  Önskar dig en riktigt skön fortsättning på helgen!

 2. Håkan, jag kan ju gå tillbaks och plocka en stolpe när jag får idétorka. 🙂 Lite vilse för att Du lagt om kosten kansek? Hur strikt har Du varit?
  A

 3. Väldigt strikt, legat på väldigt lågt kolhydratintag. Idag har jag festat på ett helt extra fiberrikt knäckebröd. Annars sallad, några tomater, broccoli, grön sparris. Tror jag ska öka upp kolhydraterna yttepyttelite – jag tränar ju också….
  Men det är väldigt skönt att slippa sötsuget – det är egentligen det som gör att jag lagt om kost.

 4. Tankemosaik – Hur går det med fettintaget då? Ingen light och lätta och mini va? Du kan säkert öka på Kolisarna som tränar och vad jag förmodar inte har övervikt? Sötsuget är underbart att vara utan.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.