Lasse, Nisse, Kisse, Sussie, Zelda och Asta


Van vid sele från dag ett hos mig!

Bortsprungna katter finns det annonser och utrop om i tidningen varje dag. Det vore en fasa om Lussekatt sprang bort! Jag tror hellre jag sett honom överkörd – så att jag vetat vad som hänt. Men, hemska tanke, det vill jag inte uppleva. Inte att mitt lilla svarta troll ska råka ut för nåt, förrän den dagen kommer och det är dags att han ska vidare till katthimlen.


På den ärvda gamla ryamatan idag

När vi går ut och han har kopplet på så finns alltid en liten namnlapp med mobilnummer om halsen. Men det kan ju hända att han tar sig ur selen och då borde han ha ett halsbnd på med namn också – som en dubbel försäkring alltså. Ja det ska jag tänka på nästa gång vi går ut. Men han verkar ha tröttnat på att gå ut, sitter gärna i fönstret och hackar tänder mot fåglar som spatserar på taket utanför köksfönstret eller nere på gården då han är på balkongen.

Anmaja

1 comment
  1. Alfons och Monstret hälsar för fullt till Lussekatt! Alfons ligger ute på sin alldeles egna blåa kudde med små vita ’grunkor’ på. Han myser när det är vår och sommar. Monstret har idag legat på sin katt-divan (från IKEA) där hon spanar ut genom hallfönstret.
    H

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.