Silikonmuffinsformar

emM och jag har varit på IKEA och lunchat, men vi hamnade förstås också i butiken och kunda handla på oss lite bra-å-ha-saker och besökte även Rusta och Coop när vi ändå var i farten. På Rusta hittade jag dessa silikonmuffinsformar som jag bara inte kunde motstå! Tolv stycken för 30 kronor – rena fyndet, va?

Anmaja

6 comments
 1. Heeej igen
  Snygga muff-formar du har …hihi. Kan kanske hitta på att använda dem till annat Göra lermuffins t ex och ha till värmeljus, klura på de´du? Har testat maskinen och det var bättre med löspulver, alltså inte smula tabletter = inköpa pulver bara till våra maskiner. Nu är det dags att tanden borsta på Natti, kram och hej då fr emM

 2. emM – Vi får tipsa varann om var de säljer maskindikmedelspulver!
  A

 3. Hej där! Jag hade nog trott att du tröttnat på silikonformar efter ditt vådliga experiment med fulkakan! 😉

 4. Ha, ha, ha, ja den minns du Arvidsdotter! Finns nog bilder här i bloggen på den. Men jag kunde inte motstå dessa små sötingar, även om färgerna inte är mina favvisar. Den svarta är fin och det skulle förstås ha varit orange och rött i stället för grönt o turkost. 🙂
  Anmaja

 5. Skulle kunna köpa de för färgernas skull. En riktig glad-bild!
  Hmmmm, hur funkar muffins tillsammans med LCHF? Har ett riktigt smarrigt muffinsrecept med youghurt, smör, kardemumma mm…. säg till om du vill testa! Själv har jag tappat sötsuget efter två veckors LCHF. Funderar på om jag saknar det, kan inte riktigt bestämma mig…

 6. Håkan, jo jag har sett recept på LCHF-muffins men inte själv bakat dem. Ska se om jag får tid och ork idag. Ditt recept låter ju bra – om det inte innehåller mjöl eller liknande?
  Så du har börjat med LCHF? Kul! Sötsuget försvann helt på mig första dagarna och jag som var en sån himla sötgris innan, mitt största problem!
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.