Ska det vara så här?


Snälla, snälla, snälla!

Måste man bli inlåst så här? Vad är det för ett sätt? Ser jag ut att trivas? Lägg särskilt märke till låsanordningen – gummistroppar som håller den lilla veka luckan i ett järngrepp. Den hade jag kunnat ta mig ut genom, om inte de där färgglada gummibanden suttit där också.


Inte mycket plats här inte…

Tack och lov är det inte så ofta jag behöver gå in i den här korgburen. Om jag inte gör det frivilligt så lockas jag in av kattgodis och sånt där går jag ju på. Fast jag brukar låta halva kroppen stå kvar utanför, men då händer det ibland att jag knuffas in på ett obarmhärtigt sätt.

Vill jag inte alls gå in så ställs buren på tvären med hålet upp och jag ”hälls in”där – inte lätt att göra motstånd då nej. Oftast innebär denna behandling att man ska ut och åka bil och om det tycker jag inte. Då ylar jag tills jag är helt matt och då brukar faktiskt bilresan vara slut. Det är skönt att komma ut och sträcka på mig då.

Hälsningar från Lussekatt som tagit över tangenterna idag.

4 comments
  1. Den är ju obetalbar, den där översta bilden. Inte lätt att vara katt. Lussekatt, jag tycker du ska demonstrera!

  2. Arvidsdottern – Han får allt vänta till den första maj nästa år om han ska demonstrera! 😉
    Anna

  3. Du skulle se när Alfons ska till veterinären. Tyvärr är det nästan bara vid de tillfällena som han åker i buren. Det gör att buren = pest!
    Men när vi väl kommer till veterinären så spänner han ut alla klor och håller sig fast inne i buren… Sist vi var där fick jag nästan vända med oförrättat ärende – stört omöjligt att få ut honom. Buren upp och ner och han dinglar med baktassarna i dörröppningen, framtassarna i ett ordentligt grepp längst inne. Men komma ut – nix.

  4. Håkan – Kunde inte låta bli att skratta, jag ser synen för mig! 🙂 😉 Stackars Alfons!
    A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.