Den blev antikröd

Jag funderade länge på vilken färg jag skulle måla den gamla torpstolen i. Det blev Antikröd och jag är rättså nöjd med den. Fast det var ett dj*kla jobb och jag fuskade förskräckligt. ångrar nu att jag inte lämnade in den till Gumsen, kommunens dagverksamhet för folk med psykisk funktionsnedsättning, där de hade gjort det både billigt och hyfsat snabbt. De har målat sex stolar som jag har till mitt matsalsbord och jag är jättenöjd.

Men nu blev det som det blev, ett fuskigt hastverk så jag får se hur länge färgen sitter kvar. Vacker är den ju inte, men den är perfekt för mig att sitta i, rak med bra armstöd. Ska bara få till ett par kuddar också. Men det är inga standardmått så jag får sy själv. Undrar hur gammal stolen är? Den är pluggad med träplugg, men det finns en o annan skruv som jag tror kommit dit på senare år. Min morbror Bernt hade den på sitt torp och jag minns den sen jag var liten.

Detta inlägg har jag skrivit onsdag kväll, men jag har ju redan publicerat tre inlägg nyss, med en massa bilder från Stockholm, så jag daterar detta till torsdag klockan noll sju.

Anmaja

6 comments
 1. En fin stol och färgen blev ju jättebra den med.

 2. Tack Wenona. Gör Dej en bra helg nu!
  Anmaja

 3. Stolen blev vacker nu när den fått ny fin färg.
  Den kan du sitta i och var glad och stolt.
  Kram Ingrid

 4. Ingrid, ja den blev inte så tokig med den röda färgen. Nu ska det bara komma några kuddar också, men det kanske dröjer.
  A

 5. Ser ut som en alldeles underbar stol!
  H

 6. Håkan, ja den ääär det! Så många minnen som dyker upp när jag ser den dessutom.
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.