Hjulfest efter motionspoäng


Så in i vassen!


Mot sundet


Mums!


En liten tapper skara

Förra våren räknade vi motionspoäng och kunde vinna månadsvinster på jobbet. I juni avslutades det hela med en ”hjulfest”på cykel. Vi cyklade en runda tillsammans och samlades för att äta jättegott och grilla. Vi hade varit indelade i olika lag och mitt lag vann, vi hade motionerat mest.

I vår har vi också samlat poäng, men kliniken kunde inte dela ut några vinster så vi var nog lite slöa. Det vill säga jag har inte varit lika taggad i alla fall, men vi avlutade med hjulfest i år också och det var en lite svalare kväll än förra årest då det var 20 grader och helt underbart.

Det är alltid kul att träffas utanför jobbet, det gjorde vi mycket förr. Vi grillade minst en eller ett par gånger på vår/höst och så var vi ett gäng som gick ut och dansade då och då. Nu har folk så myckat annat för sig, vi hinner inte, eller tar oss inte tid att planera. Fast på torsdag ska jag ut med ”sekreterare-med-flera-gruppen”på afterwork. Det kan bli livat.

Anmaja

4 comments
 1. Vad fin den bilden var, den med vassen. Du har tagit så många underbara bilder genom åren. Jag tycker du borde ha en fotoutställning.
  Jag hoppas du och dina jobbarkompisar får en jättekul kväll på torsdag. Vi hörs! 🙂

 2. Arvidsdottern, jag har haft funderingar på det faktiskt. Tack för att Du uppskattar mina bilder. Det är bara det att med den digitala kamerans tillkomst så har det kommit en massa fotografer, visserligen mer eller mindre bra. Så det blir en svår konkurrens.
  Anna

 3. Håller med Arvidsdottern här. Tycker också om bilden med vassen. Ja, en bland många fina bilder Du har här i bloggen.
  Ha en fin kväll 🙂

 4. Wenona – tack, ha en fin kväll Du också.
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.