Drottning Margaretaloppet 2009


Som ett lämmeltåg utmed Kalmarsund

Jag tror att det var första gången jag inte ens hade anmält mig till Drottning Margaretaloppet i år. Det gick mig liksom förbi och plötsligt var det i onsdags och jag var först på dragningen i ArtAttacks vårlotteri och sen cyklade jag ner och kikade på de ca 4tusen tjejer som sprang. Kände mig faktiskt lite avundsjuk på dem och undrade varför jag inte var med.


Där kom de skuttande från sundet

Jag vann inget på själva ArtAttacks vårlotteriet, men jag vann en liten träbåt från Playsam som närvarovinst. Börjar bli pinsamt att alltid vinna närvarovinsten. Och jag föreslog att vi skulle dra nitarna först så att de två sista skulle vara vinnare. Vi var bara cirka tolv stycken, det går ju inte om man är för många. När det var två lotter kvar så drogs mitt namn och jag fick välja på båten och en mapp med konst-vykort. ångrar att jag tog båten nu i efterhand. Vykort kan man knappast få för många av om jag hade velat skriva och skicka dem.

Anmaja

2 comments
  1. Hej, tittar in och önskar Dig en fin ny vecka. Många fina bilder i Din blogg. Speciellt cykeln med kärran 🙂
    Ha det gott!

  2. Tack Wenona, kärran är fin den! 😉
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.