Först de här med originalreceptet…
…och sen de här lite grövre
Jag har bakat det två gånger och det är verkligen enkelt och helt okej. Men det fodrar nåt gott på. Bregott, majonnäs, kokta ägg, dill och massor av räkor – bara för att ta ett exempel. Eller som igår med stekt ägg på. Men det finns ju också många goda ostar som smakar gott på.
Vispa tre vitor (med lite salt) hårt.
Blanda tre gulor med 1-2 dl Philadelphiaost.
Ta en gnutta bakpulver i också.
Vänd försiktigt ner gulsmeten i vitfluffet.
Klicka ut sex bröd, de rinner ut.
Grädda i 150 gr ca 25 min.
Ser ut som thekakor när de är klara.
Anmaja
Ser väldigt gott ut, med rätt pålägg. Glutenfritt är det ju också (barnbarnet). Skall prövas. Kram
Ja Bella, det är ju värt att pröva till barnbarnet! 😉
Anna
Ser riktigt gott ut! Ska prova, hör av mig när jag snott ihop dem, och smakat!
Ja gör det Håkan, de smakar inte så mycket i sej, men med gott på!
Anna
hur gjorde du de grövre? 🙂
(svara gärna på min blogg)
clara, ja jag ska svara hos dej också, men även här. Jag hade i lite fiberhusk och nötmjöl för att få dem grövre. Minns inte om jag hade lite kokos också.
Anmaja