Oopsie-brödet bakat!


Först de här med originalreceptet…


…och sen de här lite grövre

Jag har bakat det två gånger och det är verkligen enkelt och helt okej. Men det fodrar nåt gott på. Bregott, majonnäs, kokta ägg, dill och massor av räkor – bara för att ta ett exempel. Eller som igår med stekt ägg på. Men det finns ju också många goda ostar som smakar gott på.

Vispa tre vitor (med lite salt) hårt.
Blanda tre gulor med 1-2 dl Philadelphiaost.
Ta en gnutta bakpulver i också.
Vänd försiktigt ner gulsmeten i vitfluffet.
Klicka ut sex bröd, de rinner ut.
Grädda i 150 gr ca 25 min.
Ser ut som thekakor när de är klara.

Anmaja

6 comments
  1. Ser väldigt gott ut, med rätt pålägg. Glutenfritt är det ju också (barnbarnet). Skall prövas. Kram

  2. Ja Bella, det är ju värt att pröva till barnbarnet! 😉
    Anna

  3. Ser riktigt gott ut! Ska prova, hör av mig när jag snott ihop dem, och smakat!

  4. Ja gör det Håkan, de smakar inte så mycket i sej, men med gott på!
    Anna

  5. hur gjorde du de grövre? 🙂
    (svara gärna på min blogg)

  6. clara, ja jag ska svara hos dej också, men även här. Jag hade i lite fiberhusk och nötmjöl för att få dem grövre. Minns inte om jag hade lite kokos också.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.