Fel i bloggen igår


Packad igår igen, inte jag, bara kärran

Ja igår var det något fel här i bloggeriet och mitt i när jag skrev och publicerade bilder så försvann allt. Alla har säkert råkat ut för detta nån gång och vet hur frustrerande det är? Nu verkar det funka och jag känner att jag inte har tid att sitta och visa bilder och berätta om min dag i Sinnenas park där det var konstutställning igår.

Jag hade inte tänkt ta samma plats som när jag var där på loppisen, under taket i paviljongen, förresten så var det redan en annan som hängt sina tavlor där. Nej jag hade bestämt mig för att ställa ut mina keramiska alster på backen. Det gör sig så bra där, kommer ju ursprungligen därifrån också. Av jord är Du kommen, typ. 🙂


Så här gör det sig rättså bra, men gräset har börjat torka redan

De som arrangerade denna konstutställning hade tyvärr inte gått ut med annonser i nån tidning, bara inom sjukhuset och det var väldigt lite folk som kom, pingstafton dessutom! Jag pckade faktiskt ihop nästan enochenhalv timma tidigare än det skulle vara slut.


Löv på gräsmattan

Det blev med andra ord inte mycket sålt, men några grejer mindre blev det i alla fall att packa ner på hemvägen. Det började så bra med två damer som kom och såg mina fåglar, min egen ’Annaduva’, som jag nyligen visade i en mindre guldvariant här – här alltså. Jag hade i sista stund slängt med mig tre duvor och hängt upp i ett träd och den ena damen tyckte de var sååå fina och köpte två innan jag hann ta kort på alla tre.


Så här ser originalet ut, för att jämföra med guldvarianten alltså.

Om Du skrollar upp igen och tittar på den första bilden här så ser du i högerkanten där duvan hänger och dinglar. På närbilden här syns skavankerna och jag tycker inte att de är särskilt fina. Men jag har fundering på att återuppta tillverkningen på dem i roligare lera och kanske en redox på.


Krusa, Kruse, Krusse och Krussidull

Oj nu sitter jag ju här och skriver och sätter in bilder i alla fall fast tiden är knapp. Jag ska cykla till Läckeby på middag och husinspektion strax. Har inte varit hos Emmadoteran på länge nu och de har bytt staket runt poolen bla så jag är lite nyfiken. återkommer med bilder av blommor och hägg som jag tog bilder på som jämförelse med när jag var i parken för två veckor sen.

Anmaja

2 comments
 1. Cykelekipaget ser grymt proffsigt ut! Beundrar din cykelutflykt på över tre mil i värmen, pust… Dina bilder är fantastiska och som jag sagt tidigare, du borde få någon slags utmärkelse från Kalmar stad! (Ska nog ta och mejla kommunkontoret). Har aldrig funderat så mycket på Kalmar tidigare 😉 men nu har vi bestämt att det blir en liten tripp (om vi får kattvakt).

  Har förresten gjort en djupdykning i det som jag trodde var ett cementhjärta och du hade alldeles rätt, det är Rakubränt!
  Ha en kanonbra fortsättning på veckan!
  Håkan

 2. Håkan – Visst är det proffsigt. 😉
  Ja mejla kommunkontoret och tipsa om min blogg.
  Hoppas ni får kattvakt, Kalmar är helt klart okej att besöka och en tur till Öland är heller inte fel. Vädret är ju bättre i öst dessutom. ”Skiten” kommer in från väst, men hinner oftast försvinna nånstans över mörkaste Småland. Men jag lämnar nog ingen solgaranti för ert besök. 🙂
  Rakubränt, ja där ser man.
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.