34 tor

Nu har jag cyklat 17 km till Läckeby och 17 km hem igen, 34 km tur och retur – en lagom tripp på pingstdagen. Helt underbart, som värsta sommardagen! Och hos doteran fick jag nygrillad kyckling med en massa gotteligott till. En bra morsdagsmiddag och därtill den längsta ros jag nånsin sett. En meter skulle jag tippa, bild kommer så småningom.

Nu visar jag gårdagens blommor från utställningsparken i stället. De var mycket mer utslagna än för två veckor sen, men sååå vackra fortfarande.

Häggen som blommades så fint och är mer än sex våningar hög, hade blommat över och i stället blommar syrenen för fullt – redan. Skomakaren fick nog inte många dagars semester?

Det är viktigt med en kaffepaus, men viktigast i denna värmen är att pimpla vatten – detta är egenbubblat naturellt kranvatten. Etiketten ljuger. Gillar den här bilden för diagonalen och enkelheten. *L*

En underbar helg har snart gått till ända och jag tror veckan fortsätter i samma väderlek.

Anmaja

4 comments
  1. Vilka underbara bilder. Du har varit flitig med bloggandet idag. Jag visste inte riktigt var jag skulle kommentera så det fick bli här, nånstans i mitten. Ha en fin ny vecka!

  2. Arvidsdottern – Tack, ja jag fick ju ta igen det jag inte kunde skriva igår och nu har jag även publicerat oopsiebrödet, medan vi messade på MSN! Ha det bra med Din bok nu, själv går jag o knyter mig.
    Anmaja

  3. det är sällan det blir nån särskilt lång ledighet för den där skomarkarn nuförtiden tycker jag?

    härliga vårbilder!

  4. ullrika – Nej han den stackaren får jobba o slita.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.