Död på nätet


Gamla vattentornet i min stad

Jag har verkligen funderat på vad som händer den dag jag inte längre finns. Alltså vad som händer med mina sidor på nätet – och med de vänner jag fått här. Ska jag skriva in i ”Vita Arkivet”mina koder så att barnen kan gå in och säga att jag dött? Jag som är på så många diskussionssidor. Nej det kan jag inte begära av dem förstås.

Så bra att det kan komma en lösning på mitt problem.
Hittade detta och tycker det verkar bra. Vad tycker Du?

Anmaja

Webwill from Lisa Granberg on Vimeo.

5 comments
 1. Har funderat lite kring detta. Dels beroende på att en arbetskamrat hade en kompis på något socialt nätverk, tror det var Facebook. Efter ett tag började han undra varför han inte hörde av sin virtuella kompis. Började kolla bland de kontakter han kunde se att kompisen hade. Efter lite detektivarbete får han reda på att kompisen avlidit i cancer. Sorg…
  Han hade fått bra kontakt över nätet och ville verkligen veta vad som hänt. Nu fick han möjlighet att sörja, tände ett ljus och mindes de roliga chattstunder de haft, de kommentarer de skickat till varandra, allt som varit värdefullt, roligt och berört.

  Bra att du vågar väcka frågan!

 2. En annan sak, du är en fantastisk säljare av Kalmar. Tycker att Kalmar stad skulle ge dig en medalj, minst!
  Nu blir jag ändå mer nyfiken…

 3. Håkan – Tack för Dina kommentarer! Jag har tänkt en hel del på just det här, om folk bara tystnar och jag inte vet namn o kan ta reda på vad som hänt. Det har hänt mig en gång och jag tror personen inte lever längre, men vet inte säkert. Känns lite otäckt, lite ledsamt… 🙁
  Jag ska ta kontakt med turistbyrån och höra vad de kan erbjuda för min marknadsföring av staden. 😉
  Anmaja

 4. Har också funderat lite kring detta. Har läst artikeln nu. Det är nog kanske bra om det kommer en sån tjänst.

 5. Wenona, jag tror det kan vara bra också. Sen gäller det att man ansluter sig också. 😉
  Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.