Som ett blommande tak

Det blommade för fullt redan när jag var i Stockholm för några veckor sen och nu står hela världen i full blom känns det som. Jag har haft ett snorallergianfall idag, både ute och inne och hemma och borta. Kanske tål jag inte nåt litet pollen?

Tog flera kort under träd, rakt upp mot himlen och hoppades att alla skulle bli jättefina med blå himmel bakom. Så blev det ju inte, så håll till godo med detta vitblommande träd mot en lika vit himmel. I morgon kanske jag bidrar med bilder från årsta Havsbad eller andra gamla tagna foton.

Anmaja

10 comments
 1. Vilken vacker bild! Inte gör det nåt att himlen inte blev blå. Här hos mig är himlen grå ikväll. Det regnar ihållande. Om det kommer ett litet oväder västerifrån så är det säkert det jag hade här nu. 😉

 2. Jag älskar alla blommande träd. Synd att det är så kort tid, men ändå…Kram.

 3. Arvidsdottern – tack, visst är det fint, men det hade varit ljuvligt med blå himmel där emellan. 😉 Ja ovädret kom i morse när jag just kommit till jobbet och sen var det uppehåll igen när jag gick hem, men nu har regnet kommit åter. Skönt faktiskt.

  Bella – just de här blommorna har jag fotat på ”din gata”. 🙂 Den lilla parken mittemot Medborgarplatsen, strax bakom t-banened/uppgången. Den heter nåt roligt och jag kollade kartorna igår, men kom inte på namnet.

  Anmaja

 4. Mycket vacker bild.
  Kram Ingrid

 5. det är svårt det där med verklighetsfotografering. fast jag tycker det blev fint med den vita himlen! beroende på vad du har för kamera är det mer eller mindre klurigt att ändra inställningarna för att få det som man vill redan från början (slippa redigera, vilket jag inte ens kan…). om du kan ändra färgbalanserna så borde det gå att få himlen mer blå – nästa gång alltså!

  men. jag tycker det blev en härlig bild som det blev! hade du inte skrivit det där om det blå så hade jag aldrig tänkt på att himlen var vit 🙂

 6. Ingrid – Tack! 😉
  Ullrika – tack för tipset! 😉
  Anmaja

 7. Ser ut som ett vackert bomullstusseträd
  Håkan

 8. Håkan, ja det ser ju annorlunda ut verkligen!
  A

 9. Gomorron! Kikar förbi och önskar dig en trevlig helg!

 10. Tack desamma Gunilla! 🙂
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.