Fotokavalkad från loppis

~~~ Min cykel med kärran! ~~~

~~~ Grejer i skuggan ~~~

~~~ O ~~~

~~~ O ~~~

~~~ O ~~~

~~~ Folk kom och gick ~~~

~ Ingen köpte xtravaganza-kannan så den kastade jag på hemvägen ~

~~~ Häggen är sex våningar hög! ~~~

~~~ O ~~~

~~~ Flyttade ut i solen på eftermiddagen ~~~

Det var en jättefin dag i Sinnenas park och jag sålde mina grejer billigt och mycket. *L* Hoppas på samma tur på lördag då jag ska stå med min keramik – Omaka stengods!

Anmaja

7 comments
 1. Det var ju en härlig dag för loppis. Bra att du fick sålt mycket. Perfekt liten (stor?) cykelkärra. Kram.

 2. Ja Bella, det var en fin dag och på lördag ska jag stå på samma ställe med min keramik. Lagom/liten stor cykelkärra. 😉
  Anna

 3. vilken fin plats du stod på.
  Skönt att bli av med en massa grejor.
  Kram Ingrid

 4. Underbara bilder, vår och sommar så det skriker om det! Glad att äntligen få se cykel med kärra! Ser proffsigt ut…
  Vilken megahägg,de är så läckra när de blommar!

  Själv har jag fortfarande internetproblem, nu kommer jag ut på nätet men det är seeeeegt. Har tagit 20 minuter att komma in på din blogg. Hoppas att det är något allmänt internetproblem just i kväll bara så jag slipper ringa supporten igen 😉

  Håkan (som snart ska ta sig in i facebook…. och du har nog hittat rätt…)

 5. Ingrid – Ja det var verkligen trevligt också, både miljö och att jag sålde!

  Håkan – Jess, vår och sommar så det bara visslar om det! Självklart en proffsig kärra. 😉 Hoppas att internetproblemen löser sig. Min blogg kan kanske vara svår att komma in på för att det är så många foton? Ska kolla vad som händer på Facebook nu.

  Anmaja

 6. Har för första gången i mitt liv chattat live med en support. Fantastiskt bra! Universal Telecom har en chattfunktion på sin supportsida. Fick kontakt med en människa (tror jag, man kan ju aldrig vara riktigt säkert). Han kunde se att det var något fel med min profil (!)… hmmm…
  Han bytte profil på mig (ingen har sagt något om min nya profil på hela dagen….) Nu funkar det som tåget!
  Lägger till ett peppar, peppar… för säkerhets skull….

 7. Håkan – En bra idé att kunna chatta med supporten, men då måste nätet funka. 😉 Fel på profilen, ja det kan man se på två sätt, från vänster och från höger. 🙂
  A

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.