Utloggad


Annes frestelse

Igår satt jag och redigerade en hel massa bilder från april och maj. Det gjorde jag på kusinens gamla laptop, den jag köpte för ett år sen och har varit lite glapp innan skärmen blev totalt svart och jag köpte min nya med inbyggt mobilt bredband. Den gamla glappa gick ju igång igen efter att ha fått vila en månad. Den har jag PhotoShop på så jag kunde sitta i salongen. Har dragit mig för att fixa bilderna länge nu då det är tråkigt att sitta i sovrummet vid den stationära där jag också har PS. Vilka problem jag har va?

När jag se skulle publicera dem på Photobucket, där jag länkar dem från, så var jag utloggad från Internet. Sur som attan blev jag förstås, kunde ju inte blogga. Jag gick o lade mig i stället och det hade jag igen i morse då jag var utsövd och kom till jobbet nästan tio minuter tidigare än jag brukar.

Nu ska jag fortsätta med fotona och sen kanske det kommer ett foto från dansavslutningen, en underbar vårbacke vid stationen eller varför inte ett stockholmsfoto? Hej hopp så länge.

Anmaja

2 comments
  1. Oj vad gott det såg ut med jordgubbarna och chokladen. Det skulle förstås varit en klick grädde också. 😛
    Jag åkte också ut från internet igår kväll. Det var kanske nåt större fel?

    Jag ser fram emot fler bilder från dig. Ha en trevlig kväll!

  2. Arvidsdottern – Jag tror det var en klick grädde till också. Jag stängde av mitt modem, startade om datorn och satte på modemet igen och då funkade det, men det var i morse.
    Kul att Du ser fram mot fler bilder. Ska nog sätta in en serie nu, en vårbacke vid stationen här i stan.
    Anmaja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.