Cykelkärraägare

Nu äger jag en egen cykelkärra. Gissa vilken det blev på bilderna i förrförra inlägget? Som jag har funderat på om jag skulle – eller inte skulle – köpa en kärra! Jag for omkring som ett jehu efter jobbet och jämförde priser. Det blev köp hos TeamSportia i Giraffen och jag fick köra in cykeln i butiken och de monterade på den. Sen finns ett snabbfäste så jag behöver ju inte skruva varje gång den ska av och på.

Trodde den skulle kännas mer när jag cyklade, så nu kommer jag säkert att glömma bort när jag har den eller inte och göra snäva svängar eller cykla för nära trottoarkanterna. Jag får försöka tänka mig för!

Har packat ihop en flyttkartong och två kassar som jag ska lasta på vagnen till loppisen i morgon. Ska sälja billigt, för en tjuga nästan allt, så att jag förhoppningsvis blir av med grejerna. Annars får jag väl köra om avfallsanläggningen på hemvägen. Lite pinsamt att komma hem med allt.

Anmaja

3 comments
  1. Ja nu får du cykla försiktigt. Det tar nog en del tid att vänja sig vid den där. Får väl passa på att önska dig lycka till på loppisen. Kram från mig!

  2. Tack Arvidsdottern, jag hoppas också att det går bra. Det är strålande väder för att folk skulle vilja gå på loppis. 😉
    Anmaja

  3. Det var inte dumt att införskaffa en cykel kärra då kan man ta med en del saker på turen.
    Kram Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.